The perfect guide to the casino

Braithwaite er præsenteret i FC Barcelona: Nu udtaler Hareide sig om skiftet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Åge Hareide ønsker Martin Braithwaite tillykke med skiftet til FC Barcelona.

Det har længe været under opsejling, og nu er det endelig blevet officielt. Martin Braithwaite skifter Leganes ud med FC Barcelona med øjeblikkelig virkning, og det store skifte får landstræner Åge Hareide til at reagere.

Den danske landstræner er utrolig spændt over skiftet, og han glæder sig til at se angriberen i aktion for FC Barcelona.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

– Vi glæder os meget til at følge ham i en storklub, der spiller noget fantastisk fodbold, og som ofte fÃ¥r det bedste frem i deres offensive spillere, siger Ã…ge Hareide til DBU.

– Fra vores synspunkt pÃ¥ landsholdet er det utroligt spændende her forud for EM-slutrunden til sommer, at Martin gÃ¥r et halvt Ã¥r i møde, hvor han kommer til at spille og træne med nogle af de bedste fodboldspillere i verden, og vi ser meget frem til at følge hans udvikling i klubben, siger Ã…ge Hareide.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Martin Braithwaite har underskrevet en kontrakt med FC Barcelona, som potentialt kan holde ham i klubben indtil sommeren 2024. For det danske landshold er det blevet til 39 kampe, hvor at han har scoret syv mål.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top