The perfect guide to the casino

‘Paradise’-babe får kærestetatovering: Se den søde tatovering her

Foto: NENT Group

Læs også: Det så du ikke på tv: Hygger nyt ‘Paradise’-par under lagnerne? Se det afslørende klip her


Der er rigtig mange måder at fejre ‘Valentines Day’ på, og nu har et af de nye ‘Paradise’-par fra denne sæson, givet deres bud på, hvad man kan gøre.

I dette års ‘Paradise Hotel’, er der massere af drama og kærlighed, hvilket blandt andet betyder, at der har været meget beef på Instagram. Casper, Daniel og Tobias har haft deres sag med Christoffer, imens Casper og Daniel også har haft en lille ‘fight’ med Türker. Den er Casper ikke længere end del af, men det betyder ikke, at Casper er færdig med at trække overskrifter.

Læs også: Hjerteskærende: Fie Laursen og Daniel er gået fra hinanden – Her er årsagen

Udover de forskellige skænderier med andre ‘Paradisoer’, har forholdet mellem Casper og Anna i den grad ændret sig siden Mexico. Her var de forelskede og rigtig glade for hinanden, men i dag danner både Casper og Anna par med andre ‘Paradisoer’, og snakker slet ikke med hinanden længere.

Casper danner par med Emilie, der ikke tjekkede ind før Casper var ude af hotellet, og på Instagram har Casper mere eller mindre afsløret, at han tjekker ind på hotellet igen. Nu er det dog Emilie, der løber med opmærksomheden, efter hun i anledningen af ‘Valentines Day’, har fået en tatovering til ære for Casper som hun har delt på sin Instagram.

Læs også: KÆMPE brøler? Afslører ‘Paradiso’ lige, at Casper tjekker ind igen? Se det afslørende billede her

Om Casper har fået en lignende tatovering har han endnu ikke afsløret.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top