The perfect guide to the casino

Roy Keane advarer sin ven Solskjær i Manchester United: Du har brug for tid – og den får du ikke!

Foto: Ritzau Scanpix



Roy Keane tror, at Manchester Uniteds ledelse efter nederlaget til West Ham er ved at have opbrugt tålmodigheden med manager Ole Gunnar Solskjær.

Roy Keane og Ole Gunnar Solskjær kender hinanden godt fra deres fælles fortid i Manchester United, og ireren tror ikke, at norske Solskjær får den tid, han har behov for i Manchester United.

– Der var en feel-good faktor for Ole, da han kom i december, og han har brug for tre-fire transfervinduer. Men hvis man bliver ved med at tabe, som Manchester United gjorde i dag, så bliver presset hårdere, og så får man bare ikke den tid, sagde Roy Keane som ekspert efter kampen mod West Ham, som Manchester United tabte 0-2.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Resultatet betyder, at Manchester United efter seks spillerunder ligger nummer otte med otte point. På udebane har holdet den første sejr til gode. Det er kun blevet til to point via uafgjorte kampe mod Wolverhampton og Southampton.

– Jeg kender Ole rigtig godt, og jeg kan se, at han er rasende, sagde Roy Keane ifølge Daily Mirror

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Holdet mangler kvalitet og målfarlighed, og som jeg har sagt det i et par år nu, så er spillerne i [Manchester] United bare ikke gode nok, tilføjede Roy Keane.

Næste opgave for Manchester United er en hjemmekamp mod Arsenal.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top