The perfect guide to the casino

Tidligere Manchester City-talent til prøvetræning i Superliga-klub

Foto: Ritzau Scanpix


Manchester City er kendt for at være særdeles aktive på transfermarkedet, hvor klubbens ejer ikke er bange for at smide penge i kassen. Det betyder derfor også, at mange spillere ryger i overskud, og især talenterne, har svært ved at få spilletid i storklubben.

Kasper Schmeichel, Niclas Jensen, Mikkel Bischoff og Kevin Stuhr-Ellegaard er navne på nogle af de spillere, som i deres karriere har været et smut forbi Manchester City. Det er ikke spillere, som har haft meget succes i klubben. Nu tester OB et tidligere Manchester City-talent fra Ghana, i form af Nana Boateng.

Nana Boateng skiftede til Manchester City tilbage i 2011 fra Right to Dream Academy, et akademi som især FC Nordsjælland har haft succes med at samarbejde med. Nana Boateng blev aldrig den store succes i Manchester City, og skiftede videre til norske Strømgodset på en lejeaftale, og sidenhen til USA, hvor Colorado Rapids stod klar med en kontrakt.

Se også: Katastrofe: Matthjis de Ligt laver selvmål i sin bare anden kamp for Juventus – Se det her

Nu skriver obstruktion.dk, at den 25-årige ghaneser træner med i OB, og derfor skal prøve at overbevise cheftræner Jakob Michelsen om, at han er god nok til at få tilbudt en kontrakt. Nana Boateng ophævede sin kontrakt med Colorado Rapids for to uger siden, da han ønskede at vende tilbage til Europa af familiære årsager.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top