The perfect guide to the casino

Ligamestre bekræfter – Vi vil hente denne FCK-mand

Foto: Ritzau Scanpix


Da F.C København i 2018 hentede Sotirios Papagiannopoulos i Sverige, var det med håbet om, at han var manden, der kunne erstatte Erik Johansson i FCK.

Det er dog aldrig blevet til den succes, som både Papagiannopoulos og FCK håbede på. Svenskeren, der blev hentet i Östersund, efter flotte præstationer i den hjemlige liga og i europæisk sammenhæng, har slet ikke ramt det niveau i FCK. Kontrakten med FCK udløber i 2022, men noget tyder på, at han forlader FCK før tid.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Der er interesse fra hjemlandet, hvor de svenske mestre fra AIK skulle stå klar, til at tilbyde forsvarsspilleren en kontrakt. Sportschefen for AIK, Björn Wesström, har udtalt følgende.

– Ja, det er klart, at der er en dialog med de klubber, som har spillere, vi finder interessante, siger sportschefen til Fotbollskanalen og bekræfter, at AIK foruden Sotirios Papagiannopoulos også har et godt øje til den kontraktfrie Nabil Bahoui, der senest har været i hollandske De Graafschap.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Den 28-årige forsvarsspiller afviste dog overfor Copenhagen Sundays i sidste uge, at han skulle have hørt noget fra AIK. Det virker dog som om, at der er en seriøs interesse fra det svenske hold, og Björn Wesström udtalte også, at både Papagiannopoulos og Nabil Bahoui, er spillere der kan gøre AIK bedre.

– Det er spillere, som vi har en personlig og naturlig relation til. “Sotte” har en aftale med FCK, og så skal vi jo lave en aftale med dem for, at en handel kan blive virkelighed. Nabil er kontraktløs og skal træffe en beslutning om, hvad han vil med sin fremtid. Det er to spillere, som vi mener vil gøre AIK bedre.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

Sotirios Papagiannopoulos har spillet 30 kampe for F.C København.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top