The perfect guide to the casino

Barca nedlagde Levante og er Рm̴ske Рvidere i Copa del Rey


FC Barcelona sendte Рm̴ske РLevante ud af Copa del Rey.

Det kom tidligere i dag frem, at FC Barcelona muligvis har benyttet forsvarsspilleren Chumi ulovligt i første opgør mod Levante i Copa del Rey, hvilket i sidste ende kan udelukke dem fra turneringen.

Læs også: 13,2 millioner kroner, 330 m2 og fordelt på to etager: Så vanvittig er Nicklas Bendtners lejlighed – Se den her

Ikke desto mindre var der her til aften returopgør på Camp Nou, og her sørgede FC Barcelona i hvert fald for at sikre sig sejren på banen. Franskmanden Ousmane Dembele sørgede med to scoringer i første halvleg for en pauseføring til hjemmeholdet.

Læs også: Brøndby IF tester ung stopper med vild hårpragt

Lionel Messi havde lagt op til begge scoringer, men i anden halvleg ville argentineren ikke nøjes med at være i oplæggerens rolle. Efter ti minutters spil af anden halvleg spillede Ousmane Dembele bande med Nelson Semedo, der sendte bolden ind til en helt fri Messi. Argentineren svigtede ikke, og så stod der 3-0 til Barca. Der blev ikke scoret yderligere i opgøret, hvorfor hjemmeholdet vandt med 3-0.

FC Barcelona er dermed videre til næste runde i Copa del Rey, medmindre de bliver smidt ud af turneringen på grund af brug af en ulovlig spiller.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top