Fyring på vej? Real Madrid lider chokerende nederlag til Levante på Bernabeu

Real Madrid er i dyb krise efter endnu et nederlag.

Real Madrid tabte i dag hjemme mod Levante 1-2 og man kan vel sige med sikkerhed at der nu er krise i klubben.

Gæsterne kom foran 0-2 efter bare 13 minutter og hjemmeholdet formåede aldrig at komme tilbage. De fik dog udlignet ved Marcelo, men mere blev det ikke til.

I løbet af kampen formåede Real Madrid at bryde en rekord, man nok helst ikke vil bryde. Man havde ikke scoret i 470 minutter indtil Marcelo fik scoret.

Man havde nok håbet på at Bale, Asensio og Benzema kunne score flere mål, nu hvor Ronaldo ikke er i klubben mere, men man må vel bare erkende at Ronaldo virkelig er savnet i Real Madrid.

Det er vel også bare et spørgsmål om tid før Julien Lopetegui får sin fyreseddel, efter den katastrofale start han har haft i Real Madrid.