Real Madrid finaleklar efter vanvittigt drama

Real Madrid og Bayern München tørnede her til aften sammen i et brag af en kamp i returopgøret af årets ene Champions League-semifinale.

Real Madrid kom til opgøret med en 2-1 sejr i bagagen, og skulle således forsøge at få minimum uafgjort på hjemmebanen.

Kampen var bare få minutter gammel, inden vi fik det første mål. Efter indlæg fra højresiden dumpede bolden ned foran Joshua Kimmich, som satte bolden ind bag Keylor Navas i Real Madrid-målet.

Efter 11 minutters spil kunne den ellers udskældte angriber, Karim Benzema, dog bringe balance i regnskabet. Marcelo lagde bolden ind på bagerste stang, og her headede Benzema udligningen i mål.

Denne stilling holdt indtil pause, selvom der var chancer i begge ender.

Anden halvleg var også kun få minutter gammel, da Sven Ulreich lavede kæmpekoks på en tilbagelægning fra Tolisso. Sven Ulreich ramte simpelthen ikke bolden, og så kunne Karim Benzema score i tomt mål. Herefter satte Bayern dog gang i angrebsspillet. Gang på gang kombinerede sydtyskerne sig igennem til store chancer, men kun en enkelt gang lykkedes det dem at få bolden i mål. James Rodriguez scorede mellem benene på Navas, og så var der balance i regnskabet.

Trods masser af chancer i slutfasen lykkedes det ikke Bayern at score, og derfor er Real Madrid klar til finalen.