The perfect guide to the casino

Nicolai Vallys skadet under træning: Tvivlsom til derby

Torsdagens træning i Brøndby blev alt andet end rutinepræget, da cheftræner Jesper Sørensen blev mødt af en uventet udfordring. Nicolai Vallys måtte nemlig forlade banen før tid med knæproblemer, hvilket nu skaber bekymring for hans deltagelse i det kommende derby mod FC København.

Der var ellers en optimistisk stemning på Brøndbys træningsanlæg under torsdagens træning, hvor solen skinnede over de hårdtarbejdende spillere. Brøndbys nye signing, hollænderen Stijn Spierings, var med på træningsbanen for første gang siden sin ankomst, og cheftræner Jesper Sørensen udtrykte stor tilfredshed med tilføjelsen af midtbanespilleren.

Ekslusivt tilbud: Få op til 1000 kr. i bonus hos ComeOn: Klik her

“Stijn bringer et højt niveau i vores pasningsspil, som vi allerede har en solid base for. Det handler om at bygge videre på det, vi er gode til, og han passer perfekt ind i vores spillestil. Han er vant til presset i en klub som Brøndby, og han kan både spille i en to- eller tremandsmidtbane,” udtalte Sørensen til Tipsbladet.

Læs også: Brøndby modtager stor bøde for kontroversielt banner

Dog er det endnu usikkert, om Spierings bliver klar til søndagens kamp mod FC København, da han måtte trække sig fra træningen tidligere end resten af holdet. Sørensen forklarede: “Vi skal være sikre på hans fysiske form. Vi har ikke travlt med at skubbe ham ind i kampene, før vi er helt trygge ved hans fysiske tilstand.”

En anden spiller, der også måtte forlade træningen før tid, var Nicolai Vallys, som netop er vendt tilbage fra en skade. Sørensen kommenterede: “Vallys mærkede noget i knæet, så vi tog ingen chancer. Jeg håber og tror stadig på, at han kan være en del af truppen på søndag.”

Der venter Brøndby en intens kamp mod FC København på søndag klokken 14.00, og det er endnu uvist, hvilke spillere Jesper Sørensen vil have til rådighed til opgøret.

 

 

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top