The perfect guide to the casino

Guldodds: Sådan vinder du kassen på Europa League-finalen

Kamp: Sevilla – AS Roma
Spilforslag: Uafgjort ved pausen

Odds: 1,83

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Sevilla og AS Roma senere i dag krydser klinger i Europa League-finalen på Puskás Aréna i Budapest.

Her er der i den grad noget på spil for de to mandskaber, og det kommer formentlig også til at kunne ses på grønsværnen, hvor hverken Sevilla eller AS Roma forventes at satse det store i indledningen af kampen.

Ingen af de to hold har således lyst til at komme bag ud, og derfor tror vi også, at første halvleg kommer til at være præget af en masse taktik og få chancer.

Vi vurderer derfor også, at der er rigtig fin værdi i et kryds til halvleg, og kigger man på statistikkerne, så har især Sevilla for vane at gå til halvleg med et uafgjort resultat.

I det seneste fem kampe, som det spanske storhold har spillet, har der således stået uafgjort ved pausen, og det gør sig gældende i tre ud af de seneste fem kampe, som AS Roma har spillet.

Det kan endvidere påpeges, at der har stået uafgjort ved pausen i tre ud af de seneste fire Europa League-finaler, som der er blevet spillet.

Spilforslag: Uafgjort ved pausen
Odds: 1,83
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top