The perfect guide to the casino

Klar til Europa League-brag? Sådan vinder du kassen på Juventus – Sevilla

Kamp: Juventus – Sevilla
Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 2,10

Juventus og Sevilla skal mødes i en spændende kamp i Europa League knockout-fasen på Juventus’ hjemmebane, Allianz Stadium i Torino, Italien. Begge hold vil forsøge at få en sejr for at fortsætte deres rejse i turneringen og komme tættere på at nå finalen. Juventus vil være ivrige efter at få en sejr på deres hjemmebane, da de ligger på andenpladsen i deres nationale liga og har en stærk historie i europæisk fodbold. Sevilla vil på den anden side forsøge at tage sejren for at fortsætte deres imponerende Europæiske rekord. De har tidligere vundet Europa League hele seks gange og er kendt for deres evne til at spille godt i denne turnering.

Juventus kommer ind i kampen med en god form i deres sidste fem kampe, hvor de har vundet tre kampe, spillet én uafgjort og tabt én kamp. I deres seneste kamp vandt de med 2-1 over Udinese i Serie A. De har en stærk defensiv og en farlig angrebslinje, der er i stand til at score mål fra alle vinkler.

Odds på kampen hos Bet365

Sevilla kommer også ind i kampen med en god form i deres sidste fem kampe, hvor de har vundet tre kampe, spillet én uafgjort og tabt én kamp. I deres seneste kamp spillede de uafgjort 2-2 mod Real Valladolid i La Liga. De har en stærk defensiv og er kendt for deres hurtige og præcise pasningsspil, som kan skabe farlige chancer foran modstanderens mål.

Derfor tror vi også på, at det lykkedes begge hold at komme på måltavlen, selvom kampen formentlig vil være taktisk præget i sin indledning.

Spilforslag: Begge hold scorer
Odds: 2,10
Udbyder: Bet365

Kampen er planlagt til at starte kl. 21.00 lokal tid, og det vil helt sikkert blive en spændende kamp. Begge hold har mange talentfulde spillere, der kan afgøre kampen, så det vil blive en taktisk og intens kamp mellem to europæiske fodboldgiganter. Det er helt sikkert en kamp, som fodboldfans vil se frem til at se.

Odds på kampen hos Bet365

OVERSIGT

Scroll to Top