The perfect guide to the casino

Rams – 49ers

Hvad er værd at vide
Når Rams er vært for 49ers på søndag til NFC-Championship kampen, vil de forsøge at gå videre til Super Bowl 56, som der ligeledes også spilles på SoFi Stadium. 49ers vandt begge kampe i den regulære sæson, 31-10 i uge 10 i San Francisco og 27-24 i Overtime i uge 17 i Los Angeles.
49ers har besejret Rams seks gange i træk med sweeps tre sæsoner i træk. Kyle Shanahan har været den bedre træner sammenlignet med Sean McVay i hver kamp, hvor hans hold har været bedre til at reagere på modstanderens gameplan.

Hvorfor dækker Rams handicappet
Staffords forbindelse med Cooper Kupp er svær at begrænse for modstanderens forsvar. Derudover er 49’erne begrænset pÃ¥ cornerback og vil have deres andel af problemer der, mens de ogsÃ¥ skal begynde at frygte Odell Beckham Jr. der har vist sig som en solid WR 2. Hertil kommer truslen henover midten i Tyler Higbee der virkelig har været et fund i playoffs.

Rams skal være mere dedikeret til løbet denne uge, 49ers er ikke super stærke mod løbet, og skulle de få hul igennem vil det gøre kasteangrebet mere potent hvis 49ers må se sig nødsaget til at sætte flere mand i boksen til at stoppe løbet. Balancen mellem kasteangreb og løbeangrebet vil hjælpe med at tage presset af Stafford og ikke udsætte ham i en sådan grad at kombinationen Nick Bosa og Arik Armstead kommer ind til ham. Stafford skal også være på vagt over for elite linebackeren Fred Warner, der har stor succes med at komme ind til quarterbacken.

Cooper Kupp har høstet overvejelser for NFL MVP Award, og det med god grund. Den 28-årige wide receiver fra det østlige Washington blev den fjerde spiller i historien til at lede ligaen i receptions (145), receiving yards (1.947) og touchdowncatches (16). Kupp noterede 11 100-yards kampe, inklusive to mod 49ers, i den regulære sæson og tilføjede endnu en i sidste søndags 27-24-sejr over Tamba Bay Buccaneers, da han havde ni catches til 183 yards og en touchdown.

Vil du have flere spilforslag? Så besøg Oddsprofit lige her

Matthew Stafford har fulgt en af de bedste regulære sæsoner op med et par solide kampe i slutspillet 2022. Den 33-årige quarterback har gennemført 41-af-55 forsøg for 568 yards og fire touchdowns og løb sig til to rushing touchdowns mod Arizona og Tampa Bay.

Hvorfor dækker 49’ers handicappet
49ers er et mandskab der har løbet som udgangspunkt i angrebet med rookie Elijah Mitchell. De er altid effektive på grund af en elite offensiv linje drevet af venstre tackle Trent Williams de tradede sig til fra Washington Football Team. De er også et mangfoldigt angreb, der kombinere det dybe kast fra Garoppolo der strækker forsvaret ved at gøre brug af Deebo Samuel der også gør sig godt i løbeangrebet samt Tight-end George Kittle. Kittle især giver udfordringer for et hvert forsvar, så at få sat ham i en god position vil hjælpe 49ers til at få løbeangrebet i gang ved at Rams må sætte færre mænd i boksen.

49’erne har en tendens til at neutralisere virkningen af Rams’ pass-rush, enten med Aaron Donald eller nu Von Miller. De tvinger heller bolden til deres WR1 receiver der bliver dækket op af Jalen Ramsey der er en af de bedste corners i NFL.

NFC Championship spilvalg: 49ers +3,5
49ers har et godt greb om denne matchup af en grund. Deres nøglepersoner og overordnede filosofi er mere effektiv end hvad Rams forsøger at gøre. Stafford er den bedre overordnede QB end Garoppolo, men den defensive planlægning vil påvirke ham mere end Garoppolo. Derudover kan 49ers vinde på speciel teams som det var tilfældet mod Packers. Samuel og Mitchell er essentielle i løbespillet, mens Los Angeles ikke løber nok til at hjælpe Stafford som fører

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit, hvor du modtager daglige spilforslag af nogle af Skandinaviens bedste eksperter.

OVERSIGT

Scroll to Top