The perfect guide to the casino

Kansas City Chiefs – Buffalo Bills

Dette er måske ikke AFC Championship kampen, men det føles bestemt som det. Kansas City Chiefs er værter for Buffalo Bills søndag aften når de spiller den sidste kamp i divisionsrunden. Holdene ligner på nuværende tidspunkt det bedste bud til Super Bowl fra AFC så det vil blive spændende at se hvem der tager turen til AFC Championship kampen.

Sidste møde
Buffalo Bills og Kansas City Chiefs mødtes sidst i uge 5 i denne sæson i en kamp domineret af Bills og blev anset for at være et vagtskifte i AFC med Bills som det nye førerhold. Chiefs havde en føring på 10-7 i andet quarter, før Bills udkonkurrerede Chiefs 31-14 i resten af kampen for at vinde 38-20 ved kampens sidste fløjt.

De fire turnovers hjalp Buffalo, de tvang Mahomes under pres og spillede selv helt uden turnovers. Josh Allen havde en af de bedste kampe i karrieren med 15 af 26 for 315 yards, tre touchdowns og ingen turnovers.

Hold øje med Josh Allen på jorden
Chiefs skal bekymre sig om Josh Allen, den løbende quarterback, når Kansas City-forsvaret er på banen. Dette burde ikke være en overraskelse. Da disse hold mødtes i oktober, var Allen Buffalos førende rusher med 11 attempts for 59 yards og en enkelt touchdown. Brian Daboll offensiv koordinator for Bills fik aktiveret Allen allerede på første drive hvor han løb for 42 yards på tre attempts.

Så hvad kan Chiefs gøre for at begrænse Allen på jorden. Begrænse ham til lommen, er en måde. At have en spy på ham der har til opgave at følge ham hvis han tager benene på nakken er en anden. Mens en tredje tilgang er at prøve at overbelaste den ene side og tvinge ham modsat. Her kan man så have sin spy eller en forsvarsspiller der har til ansvar at dække den modsatte side. Her er der vigtigt forsvaren ikke vender sine hofter og åbner løberummet for Josh Allen.

Vil du have flere spilforslag? Så besøg Oddsprofit lige her

Bills sluttede sæsonen på en femteplads i yards pr. kamp med 381,9 og på tredjepladsen i scoring 29,4 point. Quarterback Josh Allen er offensivens bedste spiller og manden fra Wyoming sluttede året som nummer otte i passing yards (4.407) og syv i passing touchdowns (36). Allen var uden besvær mod Patriots gode forsvar med 21 completions på 25 forsøg for 305 yards og 5 passing touchdowns.

Denne potente offensiv har også gode receivere i Stefon Diggs og tight-end Dawson Knox. Diggs afsluttede sæsonen rangeret i top 10 i flere kategorier. 2020 First-Team All-Pro blev nummer 9 i receptions (103), ottende i receiving yards (1.225) og delt sjetteplads med 10 touchdowns. Knox har udviklet sig til et af Allens foretrukne mål. Ole Miss-produktet har grebet 49 passes for 587 yards og ni scoringer. Samtidig er han en solid blok i løbespillet fra sin Tight End position.

Chiefs offensive evne til at stresse forsvarsspillere
Bills kommer søndag ind som topholdet i DVOA på Football Outsiders en rangering af de bedste forsvarshold, mens Chiefs er på sjettepladsen. Men styrken af kampprogrammet var 0,533% for Kansas og 0,512% for Bills. Chiefs har grundet deres bedre division mødt bedre offensiver end Bills og derfor kan den gode snyde lidt i DVOA. Under Super Wild Card Weekend. Chiefs lavede 42 point og noterede sig for 478 yards i alt. Steelers havde intet svar fra Big Ben og Co.

Quarterback Patrick Mahomes havde en sensationel kmap. Han gik 30-af-39 for 404 yards og fem passing touchdowns. Tight-end Travis Kelce førte holdet med 108 receiving yards på fem receptions, inklusive en 48-yards touchdown. Receiver Byron Pringle havde fem receptions for 37 yards med to touchdowns. Denne potente offensiv vil have sine highlights mod Bills og jeg forventer en stor offensiv præstation af begge hold.

Spil Til NFL Divisionsrunde: Over 54 point
To gode forsvar i DVOA, men når søndagen rammer, vil offensiverne vise, hvorfor vi taler højt om dem. Banen bliver mindre når evnen til at lave store spil (20 yards+) er så stor for begge hold. Løbet for begtge hold er ikke deres store guldkalv, så forvent en masse kast fra begge quarterbacks hvor der bliver scoret på de fleste drives. Tag over 54 point.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit, hvor du modtager daglige spilforslag af nogle af Skandinaviens bedste eksperter.

OVERSIGT

Scroll to Top