The perfect guide to the casino

Skadesopdatering på NFL uge 9

Kyler Murray, quarterback, Arizona Cardinals

Mens Cardinals klassificerede Hopkins og Kyler Murray som kamptidsbeslutninger før uge 9, antydede rapporter aftenen før, at ingen af dem ville spille. Arizona ønskede at spille det sikkert med sine største offensive våben, og det var den rigtige beslutning, især taget i betragtning af deres skadeshistorik.

En hel uges hvile gjorde bestemt noget godt for Murrays ankel, men han vil ikke være 100 % i uge 10. Cardinals vil igen sætte ham på NFL-skaderapporten, hvilket potentielt begrænser hans deltagelse i træning. Selvom det ville være en overraskelse, hvis Murray ikke møder Panthers i uge 10, er hans status værd at overvåge.

Chase Edmonds, running back, Arizona Cardinals

Hvis det ikke var slemt nok at spille uden en startende quarterback og wide receiver, blev det værre for Arizona. Chase Edmonds pådrog sig en skade under kampens første spil i uge 9, og prognosen er ikke god. Ifølge Ian Rapoport fik Edmons en høj ankelforstuvning, og et ophold på kortvarig IR er meget muligt. Med Edmonds ukampdygtig i flere kampe, vil James Conner (11 touchdowns) blive Arizonas favorit running back.

James Conner, der i øjeblikket fører ligaen i touchdowns, kunne være et godt bud på at have flest rushing touchdowns når sæsonen er ovre. Han er favoriseret i situationer med kort yardage og har fremragende færdigheder tæt på mållinjen.

Trevor Lawrence, quarterback, Jacksonville Jaguars

Jacksonville holdt vejret tidligt søndag, da rookie-quarterback Trevor Lawrence forlod kampen med en ankelskade og havde brug for hjælp til at forlade banen. Han vendte senere tilbage til kampen, og testresultater mandag fastslog, at han undgik en større skade. Lawrence fik en lav ankelforstuvning, ifølge Ian Rapoport, og vil være begrænset i træning i denne uge. Selvom det betyder, at han vil optræde i NFL-skaderapporten, er hans tilgængelighed til søndag ikke i fare. Efter en overraskende sejr mod Buffalo Bills ville det have været forfærdeligt at se Trevor Lawrence begrænset til sidelinjen i en længere periode.

James Robinson, running back, Jacksonville Jaguars

Jacksonville Jaguars runningback James Robinson (hæl) undgik en alvorlig skade i uge 8, men det blev hurtigt klart, at det ville sidestille ham i nogen tid. Jags udelukkede ham aftenen før de stod over for Buffalo Bills, fordi de ville beskytte deres bedste offensive våben. Robinsons deltagelse i træningen vil blive overvåget i uge 10, og det er et sikkert bud på, at han vil være på skadesrapporten i weekenden. For nu, anser man ham tvivlsom mod Indianapolis Colts. I den situation, hvor både James Robinson og Trevor Lawrance spiller, kan vi se endnu en overraskelse søndag mod Colts.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit, hvor du modtager daglige spilforslag af nogle af Skandinaviens bedste eksperter.

OVERSIGT

Scroll to Top