The perfect guide to the casino

New England Patriots – Tampa Bay Buccaneers: Optakt og spilforslag

Natten til mandag møder Brady sit gamle hold New England Patriots for første gang. Men er holdene ved at finde ud af hvordan man skal tilpasse sig Mac Jones.

Jones foretager sig gode beslutninger, han slipper bolden efter 2.72 sekunder i snit og rammer sin mand på 78,6% af sine kast. Men han mangler stadig det dybe kast. Han snitter bare 4.9 yards pr. completion. Dette er tredje dårligst. Men han møder Buccaneers der er ligaens dårligste kasteforsvar. De tilalder 338.3 yards pr. kamp. Man tillader samtidig hele 53.2% af de 3. downs man kommer i mod.

I mødet mellem læreren og eleven, Brady og Belichick vil det være interessant at se om det er Brady der kan finde ud af at læse Belichicks vaner eller om læreren kender sin elev for godt og kan få lukket hans offense ned. Tom Brady har sine bedste våben hos Bucs og det har vist sig i hans statistikker i år som er de bedste efter 3 kampe i hans karriere. Han fører lige nu i antallet af kastetouchdowns med 10, nummer to i passing yards 1.087. Han er tilmed den syvende mest præcise quarterback og med en fin passer rating på 109.3.

Men Belichick har ikke givet helt op på hans Patriots hold. Hans forsvar er noget bedre end sidste sæson og de fører lige nu ligaen med en interception rate på 6.2% og har det næstbedste forsvar mod kastet med bare 159 yards imod sig pr. kamp.

Vil du have flere spilforslag? Så besøg Oddsprofit lige her

Kampens bedste spil

Med et Gilette Stadium i ryggen skal Patriots have en stor fordel. New England Patriots +7 skal være et rigtig godt spil med tanke på følgende. New England tillader i gennemsnit 1.1 yard pr. play mindre end Buccaneers forsvar. Modsat så snitter Buccaneers 1.5 yards højere på offense. Men Mac Jones har evnerne til at manøvrere mod et dårligt passing defense.

Spil derfor New England Patriots +7 Point lige her hos BET365.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit, hvor du modtager daglige spilforslag af nogle af Skandinaviens bedste eksperter.

OVERSIGT

Scroll to Top