The perfect guide to the casino

Oddsforslag: FCM skal ikke på måljagt i Tjekkiet – og det er godt for DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Slavia Prag – FC Midtjylland – under 2,5 mål

– FC Midtjylland er et skridt fra klubbens store mål – Champions League. I vejen står nu kun de tjekkiske mestre fra Slavia Prag.

– FCM har allerede spillet to kampe for at nå frem til denne play-off runde. De danske mestre var oversiddere i første kvalifikationsrunde. Herefter blev det til sejr på 1-0 ude over Ludogorets Razgrad fra Bulgarien og senest 3-0 hjemme over Young Boys fra Schweiz i tredje kvalifikationsrunde. Slavia Prag er derimod gået direkte i play-off runden.

– Slavia Prag er på ingen måde en joke. Ud over at holdet er tjekkiske mestre, var de i sidste sæson med i Champions League, hvor de kom i en meget stærk pulje med italienske Inter, tyske Borussia Dortmund og spanske FC Barcelona. Her lykkedes det at spille uafgjort mod Inter på udebane i første runde – et resultat, som senere kom til at svide til italienerne, der ikke gik videre i turneringen. I gruppespillet blev det også uafgjort i Barcelona, men det resultat skal man trods alt ikke lægge så meget i, da FC Barcelona på dette tidspunkt allerede var sikre på at gå videre i turneringen.

– Året forinden nåede Slavia Prag frem til semifinalen i Europa League, som de tabte til de senere vindere fra Chelsea. I kvartfinalen var det lykkedes at eliminere Europa League-kongerne fra Sevilla, der for nylig vandt Europa League for sjette gang med en finalesejr over Inter.

– I den hjemlige liga har Slavia Prag spillet fire kampe, og de er fremdeles ubesejrede. Ærkerivalerne fra Sparta Prag fører dog rækken.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– FC Midtjylland har indtil nu kun været i et enkelt gruppespil, og det var i Europa League. Alene på grund af den større erfaring må Slavia Prag være favoritter til at gå videre. Men favoritværdigheden er ikke så stor.

– Champions League er en prioritet for FC Midtjylland, og det har måske kostet lidt i Superligaen. I hvert fald lagde holdet for med nederlag til Sønderjyske, inden det dog blev til sejr hjemme over Lyngby.

– Til forskel fra de tidligere runder skal der i play-off runden spilles bedst af to kampe. Det giver en anden dynamik i kampen, at den skal afgøres over fire halvlege i stedet for to. Uafgjort vil være et fint resultat at komme hjem fra Tjekkiet med for midtjyderne, der også godt kan leve med et lille nederlag, fordi de måske kan dreje opgøret rundt i returkampen.

– Foreløbig har FCM spillet til nul i deres to europæiske opgør, og udgangspunktet i Prag vil også være en kontrolleret defensiv. Slavia Prag vil også have som fokus, at FCM ikke må score, fordi et udebanemål kan give dem en fordel til returopgøret. På den baggrund foreslår vi et spil på under 2,5 mål. Onsidebetting giver odds 1,66 for dette udfald, og det er ikke så meget, men det kan vi godt prøve at gå efter. En anden mulighed er at spille på det spil, der hedder, at begge hold IKKE scorer. Det giver odds 1,71, men det udelukker så 1-1, som bestemt ligner et sandsynligt resultat. At spille på krydset giver odds 3,60, og det er egentlig så pænt, at det godt kunne være et forsøg værd for den frække spiller.

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 21.00

Sådan ligger de

Slavia Prag nummer 2 i Fortuna liga (V3 U1 T0)
FC Midtjylland nummer 8 i Superligaen (V1 U0 T1)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,66

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 332 kroner

Overskud: 132 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se, hvordan Pione Sisto kom til FCM. Historien er fortalt igennem interviews med Ståle Solbakken og Claus Steinlein).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top