The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Fransk, forførende og dejligt for DIN tegnebog

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Montpellier – Lyon – begge hold scorer JA

– Der er en del kampe i den engelske ligacup, og så er der nogle kampe i den næstbedste danske række i dag. Men her bevæger vi os til Frankrig til et interessant opgør mellem Montpellier og Lyon.

– Montpellier sluttede på ottendepladsen i sidste sæsons franske liga, som blev afblæst på grund af corona-pandemien.

– Holdet lagde i denne sæson ud med at tabe ude til Rennes, men derefter blev det til en flot sejr på 3-1 over Nice på hjemmebane. I det hele taget er Montpellier et stærkt hjemmehold – tilskuere eller ej (og der kommer ikke nogen). De har vundet 10 ud af deres seneste 13 hjemmekampe, og de er ubesejrede i de seneste seks kampe på eget græs. Fem af dem har de vundet, så Lyon får det ikke helt nemt.

– Lyon blev nummer syv i den afblæste sæson, og det var en kæmpe streg i regningen for klubben, som dermed hverken kommer med i Champions League eller Europa League i denne sæson.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Til gengæld opnåede klubben en vis succes i Champions League, hvor det lykkedes at slå både Juventus og Manchester City ud af turneringen, inden det blev 0-3 mod Bayern München i semifinalen. På trods af de klare cifre gjorde Lyon dog en ganske fornuftig figur mod de senere vindere af turneringen.

– På den baggrund må man også formode, at der er mere end som så i holdet i denne sæson. Med spillere som Memphis Depay, Bertrand Traoré, Houssem Aouar og Moussa Dembélé er der i hvert fald spillere, som burde kunne score nogle mål i løbet af sæsonen.

– Lyon lagde for med en sikker sejr på 4-1 hjemme over Dijon, mens det i anden kamp blev til 0-0 i Bordeaux, som også er et svært sted at spille. (Du kan se alle målene fra Dijin-kampen, hvor Memphis Depay virkelig var i hopla, på videoen øverst på siden).

– Alt i alt må der være lagt op til en god og underholdende kamp. Onsidebetting giver 1,83 for, at begge hold scorer. Det odds napper vi gerne.

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 21.00

Sådan ligger de

Montpellier nummer 13 (V1 U01 T1)
Lyon nummer 10 (V1 U1 t0)

NB! De fleste hold har spillet tre kampe

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,83

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 274,50 kroner

Overskud: 124,50 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top