The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Dyre Chelsea tager tre point i premieren – til glæde for DIN spillekonto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Brighton – Chelsea – Chelsea vinder

– Chelsea havde det lidt svært i sidste sæson, men det havde klubben også forventet. Sidste sommer var London-klubben ramt af et transferforbud, så de kunne ikke købe nye spillere. Samtidig ansatte de Frank Lampard som ny manager. Han er godt nok en klublegende, men som manager bestod hans erfaring i at have stået i spidsen for Derby i den næstbedste række, så han skulle også vænne sig til opgaven. I sidste ende blev Chelsea nummer fire i Premier League, og det sikrede en ny tur i Champions League. På den baggrund var sæsonen godkendt.

– Siden da er der godt nok sket nogle ting. Mens Chelsea heller ikke købte spillere i januar, er de gået shop-amok denne sommer, hvor de har købt Timo Werner fra RB Leipzig, Kai Havertz fra Bayer Leverkusen, Ben Chilwell fra Leicester og Hakim Ziyech fra Ajac. Dertil kommer Thiago Silva, som klubben fik på en fri transfer fra Paris Saint-Germain, og som er udset til at styre et forsvar, der ikke altid var lige godt i sidste sæson. I deres 19 udekampe lykkedes det kun en gang at holde målet rent. Det var mod Tottenham i december (2-0).

– Sidste sæson var meget op og ned for Chelsea, men tiden efter corona-pandemien var alt i alt noget bedre end tiden før, selvom der også var svipsere her som 0-3 mod Sheffield United, 3-5 mod Liverpool (du kan se målfesten på videoen øverst på siden) og 1-4 mod Byaern München i Champions League samt nederlag på 1-2 til Arsenal i FA Cup-finalen.

– Chelsea scorede prævis tre mål i seks af deres seneste Premier League-kampe.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Brighton skulle i sidse ende være glade for de point, som de havde fået i første halvdel af sidste sæson, for de vandt kun tre ud af deres 18 kampe i 2020. Det var færrest af alle i Premier League.

– På hjemmebane kan holdet dog drille de fleste – også selvom der ikke kommer tilskuere til kampen. Men Chelsea er klubbens skrækmodstander. De har mødt dem ti gange i ligaen, og det er aldrig lykkedes at vinde. 1-1 kampen på hjemmebane nytårsdag var første gang, det lykkedes for Brighton at tage point mod Chelsea.

– De to hold har mødtes for nylig i en venskabskamp, som sluttede 1-1.

– Det er muligt, at de mange nye navne skal bruge tid på at blive spillet sammen, men man må alligevel formode, at Chelsea sætter sig igennem i denne kamp. Onsidebetting giver odds 1,60 på Chelsea-sejr, og det er ikke så meget, men det går lige an til et bet.

Spilletidspunkt: Mandag kl. 21.15

Sådan sluttede de

Brighton nummer 15 (V9 U14 T15)
Chelsea nummer 4 (V20 U6 T12)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,60

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 320 kroner

Overskud: 120 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top