The perfect guide to the casino

Overblik: Her er de bedste europæiske kampe


Her får du det bedste overblik over weekendens bedste kampe med de absolut bedste tilbud på markedet.

Sidste runde af de forskellige europæiske turneringer skal afvikles i denne uge, og derfor er der mange vilde opgør, som kommer i stor fokus i denne uge. Således har vi samlet de bedste europæiske kampe, hvor at du kan få de bedste tilbud på hele markedet.

Champions League: Barcelona – Tottenham

FC Barcelona er allerede videre og har suverænt indtaget førstepladsen i gruppen, hvor at de har vundet fire kampe og blot spillet én uafgjort.

I aften tager de imod gæsterne fra England, da Tottenham kommer og meget vel skal bruge en sejr. London-klubben ligger nemlig á point med italienske Inter, som i aften møder PSV i Italien. Derfor ligner det en noget nær umuligt opgave for Christian Eriksen og alle de andre engelske stjerner.

Du kan få odds 25 på en scoring i kampen – Klik her og udnyt det vilde tilbud

Kampen spilles nemlig på Camp Nou, og her har utallige storhold gennem tiderne fået ørene i maskinen. FC Barcelonas målforskel er heller ikke til at tage fejl af, da de efter 5 kampe har scoret 13 mål og blot lukket 4 mål ind.

Harry Kane er dog én af verdens bedste angribere, og bag ham finder man store offensive stjerner, som Christian Eriksen, Dele Alli og Heung Min Son. Derfor kan det sagtens lade sig gøre, at Tottenham får en uafgjort eller tilmed en sejr i aftenens kamp.

Hos Betfair fejrer de den vilde kamp ved, at du kan få odds 25 på at der bliver scoret i kampen!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ6G” ved din oprettelse.

3. Spil på at der bliver scoret minimum ét mål i kampen til odds 25.

_________________________________________________________________________________________

Champions League: Manchester City – Hoffenheim

Manchester City er også allerede videre fra gruppespillet, og derfor har de blot førstepladsen at spille om i onsdagens kamp hjemme mod Hoffenheim. Det tyske hold fortsætter med at imponere alt og alle, og selvom at resultaterne ikke har været med dem, så har de erobret alles hjerter med deres spil.

Det er nemlig blot blevet til tre uafgjorte og to nederlag i gruppespillet for Hoffenheim, der ellers i den grad har fundet vej til netmaskerne.

Hvis du tror at Manchester City vinder så klik her og få odds 6 på en sejr

Det unge og talentfulde tyske hold kan stadigvæk nå, at sikre sig en billet til Europa League, men det kræver at de slår Manchester City, og at Lyon vinder over Shakhtar Donetsk.

De er dog presset til, at jagte den spinkle chance, og derfor vil Manchester City få masser af plads på banen. Hvis det engelske storhold blot viser en smule skarphed, så kan de uden tvivl sagtens vinde kampen.

Derfor kan det undre mange, at du kan få odds 6 på at Manchester City slår Hoffenheim.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ6H” ved din oprettelse.

3. Spil på at Manchester City slår Hoffenheim til odds 6.

_________________________________________________________________________________________

Europa League: FC København – Bordeaux

FC København skal også ud på en noget umulig opgave torsdag aften, da de hjemme i Telia Parken skal jagte en sejr over franske Bordeaux. Ståle Solbakkens mandskab skal nemlig bruge 3 point, mens at Zenit St. Petersburg samtidig skal vinde over Slavia Prag.

Der er derfor flere ting, som skal op i en højere enhed, inden af FC København kan kaste armene op i vejret, og fejre en videre deltagelse i turneringen.

Rigtige fans af FC København støtter deres hold – Få odds 10 på en sejr til løverne

Telia Parken er dog intet rart sted at spille for modstanderen, og det psykologiske overtag er samtidig også til stede, da Bordeaux blev besejret af FC København i Frankrig i den første kamp.

Der er derfor tro på tingene, og hvis du også tror, at det bliver en succesrig aften for FC København, så kan du jo nemt spille på en sejr til løverne til odds 10.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ6K” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til FC København over Bordeaux til odds 10.0!

_________________________________________________________________________________________

100 % Bonus op til 1000 kroner

Hvis du mod forventning ikke kan lide nogle af disse ovenstående fabelagtige tilbud, så skal du slet ikke bekymre dig. Du kan nemlig også vælge, at give din spillekonto et kæmpe boost ved, at få 100 % bonus på helt op til 1000 kroner!

Dette betyder, at hvis du indbetaler 500 kroner så får du lige ekstra 500 kroner oven i spillekontoen. Så er der ekstra penge, at spille for hver evig eneste weekend.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Tryk på knappen “Tilmeld dig nu”.

3. Indbetal minimum 100 kroner, og modtog din bonus på 100 %.

OVERSIGT

Scroll to Top