The perfect guide to the casino

Overblik: Her er ugens bedste europæiske kampe


Her får du det bedste overblik over ugens bedste kampe med de absolut bedste tilbud på markedet.

Champions League: CSKA Moskva – Real Madrid / Bayern München – Ajax Amsterdam / AS Roma – Plzen

Champions League er tilbage igen denne uge, og der venter nogle vilde opgør. Flere af storklubber skal således i aktion, og her venter yders overkommelige modstandere. Således skal de regerende mestre fra Real Madrid en tur til Rusland, hvor CSKA Moskva tager imod dem.

Det burde være en nem sag for kongeklubben, da CSKA Moskva er langt fra fordums styrke, og vejret ikke har ramt sibiriske tilstande endnu. Gareth Bale virker ihvertfald til, at være i storform nu hvor Ronaldo er væk, og derfor ikke længere er i rampelyset.

Et andet storhold er Bayern München som hjemme på Allianz Arena tager imod danskerklubben fra Amsterdam, da Ajax skal på en noget nær umulig opgave. Godt nok er værterne inde i en dårlig stime, men når først Champions League-hymnen brager ud gennem højtalerne, så skal de store stjerner nok præstere. Bayern München kan nemlig ikke klare, at miste point på hjemmebanen, da det vil give enorm kritik i den tyske presse.

Semifinalister fra AS Roma forventes også, at vinde stensikkert over Plzen fra Tjekkiet. De italienske fans leverer med garanti en sand heksekedel for gæsterne, og Roma spiller generelt bare rigtig godt i disse dage. De må og skal have 3. point ud af denne kamp, hvis de vil være sikre på, at gå videre fra gruppespillet.

Det er således tre nemme kampe på papiret for storholdene, og de forventes ikke at få store problemer. Du kan alligevel opnå odds 12 på en sejr til de tre favoritter! Der er altså kæmpe værdi at hente i en samlet sejr til storholdene.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ4Z” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til Real Madrid, Bayern München og AS Roma til odds 12.0!

_________________________________________________________________________________________

Champions League: Tottenham – FC Barcelona

Tottenham bliver i den grad testet onsdag aften, da selveste FC Barcelona gæster Wembley. Værterne har haft en del problemer her i sæsonstarten, hvor det især er alle profilerne fra VM, som ikke har fået nok sommerferie ser det ud til. Harry Kane får således stor kritik for sine præstationer, og flere af Tottenham-spillerne ser trætte ud kort inde i kampene.

FC Barcelona derimod viser klassen gang på gang, hvor stjernerne leverer solide præstationer. Senest blev det dog til et pinligt pointtab, men her startede Lionel Messi og Sergio Busquets også på bænken. Det bliver med garanti det helt store kavaleri, som starter inde på Wembley onsdag aften.

Tottenham skal derfor levere en verdensklasse præstation, hvis de vil gøre sig forhåbninger om point i den kamp. Derfor virkelig det også fuldstændig underligt, at du kan få odds 10 på en sejr til FC Barcelona?!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ4X” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til FC Barcelona over Tottenham til odds 10.0!

_________________________________________________________________________________________

Europa League: Qarabag FK – Arsenal

På torsdag er der også Europa League på menuen, og her er storholdet Arsenal altså med. De skal tage den lange vej til Aserbajdsjan, hvor Qarabag hører hjemme. Det er altså noget af en rejse, som London-holdet skal på.

Det vides endnu ikke om Arsenal tager turneringen seriøst, eller om Unai Emery vil fokusere på en top 4 placering i ligaen. Det er måske de samme tanker, som der har været i vurderingen af chancerne, da du kan få en sejr til Arsenal til odds 8!

Arsenal har nemlig så meget klasse og kvalitet i truppen, at selv reserverne kan få en sejr med tilbage til London. Man må dog formode, at Emery også tager turneringen seriøst, og vil gå efter pokalen, som han tidligere har løftet flere gange med Sevilla.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ4Y” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til Arsenal over Qarabag til odds 8.0!

_________________________________________________________________________________________

100 % Bonus op til 1000 kroner

Hvis du mod forventning ikke kan lide nogle af disse ovenstående fabelagtige tilbud, så skal du slet ikke bekymre dig. Du kan nemlig også vælge, at give din spillekonto et kæmpe boost ved, at få 100 % bonus på helt op til 1000 kroner!

Dette betyder, at hvis du indbetaler 500 kroner så får du lige ekstra 500 kroner oven i spillekontoen. Så er der ekstra penge, at spille for hver evig eneste weekend.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Tryk på knappen “Tilmeld dig nu”.

3. Indbetal minimum 100 kroner, og modtog din bonus på 100 %.

OVERSIGT

Scroll to Top