The perfect guide to the casino

Liverpool står klar på Anfield når PSG kommer på besøg: Her er seneste nyt omkring kampen


Her får du det fulde overblik over det vilde opgør mellem Liverpool og PSG.

Champions League: Liverpool – PSG

Det er to af de absolut bedste offensive hold i Europa, som i aften mødes i et vanvittigt Champions League-opgør.

Liverpool har Anfield i ryggen, som uden tvivl giver en kulisse i verdensklasse. I sidste sæson virkede AS Roma og Manchester City nærmest bange og nervøse, da kampenE først blev fløjtet igang, og European Nights på Anfield er uden tvivl noget helt specielt.

Er du fan af Liverpool? Så har du dagens spilforslag lige her

Hjemmebanen er da også ved, at blive en solidt fort, hvor især Virgil Van Dijk leder og dirigerer tropper, så Alisson Becker blot skal fordele boldene, og altså ikke samle dem op bag mållinjen. Midtbanen har også fået tilgang af Naby Keita, som gør lige hvad der passer ham. Han har også fået det legendariske nummer 8 på ryggen, og det er uden tvivl en spiller, som vokser med opgaven. Han gør dog ikke alt arbejdet selv, da James Milner og Gini Wijnaldum begge løber solen sort i hver kamp.

Få de bedste odds på kampen hos Betfair!

I sidste sæson scorede Liverpools frygtindgydende fronttrio hele 91 mål tilsammen i alle turneringer og Thiago Silva lyver, hvis han siger han ikke frygter den trio bare en lille smule. Sadio Mane, Roberto Firmino og Mohamed Salah splittede nemlig alle forsvar op i sidste sæson, hvor de nærmest scorede efter behag. De har da også fået banket rusten fra sommerferien væk, og de nærmer sig altså allerede topformen igen.

Hos Betfair kan du udnytte at Champions League er tilbage, og få odds 12 på en sejr til Liverpool!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ4R” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til Liverpool over PSG til odds 12.0!

PSG er dog ingen nem modstander, da det franske storhold har en mindst lige så god offensiv. Defensiven er dog også kompakt og solid, hvor Thiago Silva længe har været kaptajnen på banen og i omklædningsrummet. Tilgangen af Buffon har også kun skabt begejstring, selvom det bliver Alphonse Areola der skal vogte buret i aftenens kamp. Han er dog også en fast del af det franske landshold, som bekendt vandt VM-guld denne sommer.

Tror du at PSG vinder? Så kan du få voldsomme gode odds lige her

Holdet fra den franske hovedstad har også en vild midtbane, hvor klassespillere som Veratti, Draxler, Rabiat og Diarra alle spiller en vigtig rolle. Det er altså spillere som elsker at have bolden, og tilmeld kan finde ud af at bruge den. Den forsvarer som en enhed, og angriber som en enhed.

Champions League er tilbage og derfor kan du få vanvittig odds på kampen!

Det er også ret vildt, at PSG kan have en verdensklassespiller som Angel Di Maria på bænken, men det er der altså gode grunde til. Angrebet hos de franske mestre består nemlig af Neymar, Cavani og Mbappé. Verdensstjernen Neymar bruger hver weekend Ligue 1 som legestue, og han skal nok også sætte Trent Alexander-Arnold og/eller Andrew Robertson på prøve. Præcis ligesom verdens måske største talent, Kylian Mbappé også vil gøre det. Deres fart og driblinger er i verdensklasse, og de skaber enorme chancer på egen hånd. I boksen står så Edison Cavani, som hver sæson kæmper om topscorer titlen i den franske liga.

Hos Betfair kan du udnytte at Champions League er tilbage, og få odds 16 på en sejr til PSG!

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ4R” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til PSG over Liverpool til odds 16.0!

OVERSIGT

Scroll to Top