The perfect guide to the casino

Håber du også at se Brøndby i Europa League-gruppespillet? Så har du dagens gode nyhed lige her

 


 

En ny sæson er skudt i gang, og det fejrer Betfair ved, at give gode odds og vilde tilbud på topholdet fra Vestegnen

Holdet fra Vestegnen fortsætter det flotte spil fra sidste år og ligner et hold, der kommer til at vinde rigtig mange kampe i år. Senest slog de samlet FK Spartak, og der er god grund til at spille på et europæisk gruppespil til Brøndby.

Opret en Betfair lige her, og få alle de gode odds på Brøndby


Således er optimismen stor, og derfor kan du få et vildt tilbud, da Betfair giver odds 30 på, at Brøndby kvalificerer sig til Europa League-gruppespillet. Det tilbud kan du udnytte lige her.

Europæisk gruppespil til Brøndby? Det er værd, at tage chancen og spille på det

Der forventes store ting af Brøndby denne sæson, da de har forstærket sig med den 28-årige angriber fra Kroatien, Ante Erceg, der har en fortid i Al-Ahli Dubai. Endvidere har Brøndby også hentet 23-årige Marvin Schwäbe, der kommer fra 1899 Hoffenheim, og han ligner allerede en klassemålmand.

Den handel der dog er på manges læber, er Alexander Zornigerss indkøb af en længe ønsket profil. Der er tale om den tyske midtbanespiller Dominik Kaiser, som Brøndbys træner kender særdeles godt fra sin trænertid i Leipzig tilbage i 2012.

Husk nu; Det var odds 30 på Brøndby til, at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League.

Tilbuddet gælder for nye og eksisterende kunder i alderen 18 år eller derover med bopæl i Danmark.

Skynd dig at oprette en konto hos Betfair før det er for sent, at udnytte alle de vilde tilbud

Betfair er en af verdens største internationale sportsbetting-udbydere og blev banebrydende indenfor udveksling af væddemål i 2000. Udover bets, kører Betfair Sportsbook en komplet serie af online sportsvæddemål og spilprodukter.

OVERSIGT

Scroll to Top