The perfect guide to the casino

Eriksen til Real Madrid eller Barcelona? Her er seneste nyt om den danske stjerne

 


 

Hos Betfair kan du lige nu oddse på, om Christian Eriksen skifter til en af Europas absolutte topklubber i dette transfervindue.

Opret din helt egen Betfair lige her

Rygterne har svirret længe. Skal Christian Eriksen afløse Andrés Iniesta i Barcelona, eller bliver det rivalerne fra Real Madrid, der sikrer sig danskerens underskrift?

Selv har den danske fodboldstjerne forholdt sig tavs, når han er blevet spurgt om interessen fra de spanske storklubber. Det har diverse fodboldeksperter til gengæld ikke. Morten Olsen, Thomas Sørensen og landstræner Åge Hareide har alle meldt den 26-årige midtbanespiller klar til tage skridtet op på allerøverste niveau.

Se alle de vilde Christian Eriksen specialspil lige her


Hos Betfair tror de også, at mulighederne for, at det sker, er gode. Men vil det ske i dette transfervindue, og hvem vil Christian Eriksen i givet fald skifte til?

I øjeblikket virker Real Madrid som den mest sandsynlige klub for Eriksen. Ifølge den spanske sportsavis Marca er Tottenham-spilleren på kongeklubbens liste over afløsere for kroatiske Luka Modric. Under VM blev danskeren derfor også sammenlignet med Modric, da Danmark blev parret med Kroatien i ottendedelsfinalen. Modric er efterhånden en aldrende spiller med sine snart 33 år, og spillemæssigt får man i Christian Eriksen en profil med mange af de samme kvaliteter.

Fordi Real Madrid ligner det oplagte skifte for Christian Eriksen, kan man hos Betfair spille på dette til odds 2.0

Opret en Betfair lige her, og få alle de gode odds på Christian Eriksen

Barcelona har også bejlet kraftigt til Eriksen, og han er blevet nævnt som det oplagte alternativ til Griezmann, som valgte at blive i Atlético de Madrid, efter at han ellers havde været et endnu varmere emne hos catalanerne.

Skynd dig at oprette en konto hos Betfair før Eriksen rygterne tager fart.

På det seneste er rygterne dog forstummet en smule, og VM blev da heller aldrig den turnering, hvor Eriksen nåede sit absolutte topniveau. Alligevel anser Betair Barcelona som et sandsynligt bud på et klubskifte for Eriksen.

Hos Betfair får vdu odds 4.5 på, at Eriksen skifter til den catalanske klub. Et skifte til Manchester United spilles til odds 15.0, mens det giver pengene 19.0 gange igen, hvis danskeren havner i franske PSG.

Christian Eriksen til Barcelona eller Real Madrid? Det er værd, at tage chancen og spille på det

Man kan finde flere odds på Eriksens mulige klubskifte her.

Betfair er en af verdens største internationale sportsbetting-udbydere, og man kan finde flere spektakulære odds på Betfairs hjemmeside lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top