The perfect guide to the casino

Runde 23: Her Rundens Hold ifølge Torben Aakjær

En ny runde er slut i Premier League, og Torben Aakjær har vanen tro sat ‘Rundens Hold’ til footy.dk.

Rundens uden sammenligning største begivenhed, var at Manchester City omsider tabte, og dermed blev helt ”menneskelig”, og efter at bysbørnene besejrede Stoke i mandagskampen, er der nu ”kun” 12 point op til duksepladsen, og med 15 runder igen, er intet umuligt, men dog trods alt stadig meget svært.
Det var Liverpool der stoppede Citys stime, og i den underholdende 4-3 kamp mellem de to mandskaber, fik man syn for at Liverpool helt sikkert har en spændende offensiv, selv uden Coutinho, men en absurd skidt defensiv med en af ligaens dårligste keepere i Karius.

Arsenal og Chelsea fortsatte den kedelige periode, med nederlag til Wengers udpinte tropper, og remis for Contes drenge hjemme mod Leicester. Vi er i januar og begge burde nok ruste op i denne periode, hvis ikke de absolutte toppladser skal komme for langt væk.

Ellers kunne man notere sig at Crystal Palace, uden at benytte en eneste reserve, besejrede Burnley med 1-0, mens Everton blev tævet hele 4-0 af Tottenham, som igen ser ud til at være i god form, og naturligvis fortsætter Kane målstimen, og en top 4 plads er bestemt ikke utænkelig for Spurs.

Et kig på danskerne ser således ud:

1. Christian Eriksen (6)
Spillede en fin kamp uden de store udsving, og formen ser ud til at være fin igen, ovenpå en kedelig periode. Fik tilmed scoret et af sine sjældne mål, og var rundens generelt bedste dansker.

2. Pierre-Emile Højbjerg (6)
I takt med at han har fået mere spilletid, taber Southampton næsten hver gang, hvilket naturligvis ikke kun er den unge danskers skyld, og han gjorde det faktisk ok, selvom han til tider virker tung i vendingerne.

3. Andreas ”AC” Christensen (6)
Startede ude, men kom relativt hurtigt ind, da Cahill blev skadet. Spillede en ok kamp, men som det er set lidt for mange gange, mister han for ofte sin direkte mand. Boldomgangen så fin ud derimod.

4. Kasper Schmeichel (5)
Havde et par ok redninger, men fortsatte tendensen med at sparke bolden ud, alternativt til en medspiller, når han forsøger at sætte hurtigt i gang, og den slags trækker ned i den samlede bedømmelse.

5. Mathias ”Zanka” Jørgensen (4)
Skidt kamp af den lange dansker, der sammen med Huddersfield synker mod bunden, i det som mistænkeligt ”lugter” af en nedrykning.

6. Jonas Lössl (4)
Uha uha for en dårlig kamp af keeperen, der ellers har set stærk ud i den seneste måned. Denne kamp skal hurtigst muligt i glemmebogen, for en kegle kunne ganske givet have udgjort en bedre stopper end Lössl.
Billing er stadig skadet, mens Haugaard og Lindegaard formentlig ikke kan huske hvordan det er at betræde et græstæppe på et stadion længere!

Ugens hold:
Målmand: Ben Foster (WBA):
Nærmeste udfordrer: David De Gea (Manchester United

Forsvar: Timothy Fosu-Mensah (Crystal Palace), Harry Maguire (Leicester) og Johnny Evans (WBA).
Nærmeste udfordrere: Craig Dawson (WBA), Antonio Valencia (Manchester United) og Andrew Robertson (Liverpool).

Midtbane: Emre Can (Liverpool), Georginio Wijnaldum (Liverpool), Alex Oxlaide-Chamberlain (Liverpool), Paul Pogba (Manchester United) og Heung-Min Son (Tottenham).
Nærmeste udfordrere: Ryiad Mahrez (Leicester), Manuel Lanzini (West Ham) og Matt Phillips (WBA).

Angreb: Roberto Firmino (Liverpool) og Harry Kane (Tottenham):
Nærmeste udfordrere: Marko Arnautovic (West Ham), Troy Deeney (Watford), Mohammed Salah (Liverpool), Callum Wilson (Bournemouth) og Salomon Rondon (WBA).

OVERSIGT

Scroll to Top