The perfect guide to the casino

Aakjær vurderer: Her er Rundens Hold i Premier League

Endnu en Premier League-runde er færdigspillet, og der er nu ikke flere kampe i det engelske inden juleaften. Torben Aakjær sætter vanen tro Rundens Hold til footy.dk.

Manchester City stormer mod mesterskabet, efter endnu en overbevisende sejr, mens de nærmeste forfølgere dummede sig med uafgjorte kampe, og Peps stormtropper er nu hele 13 point foran bysbørnene, og 16 point foran de forsvarende mestre fra Chelsea, og meget skal efterhånden gå grueligt galt for det målfarlige hold, der nu har scoret hele 60 mål i de 19 afviklede kampe, hvilket så er absurde 19 mål mere end Liverpool og Manchester United, der er de to hold der har scoret næst flest mål.

Citys nedtromlen af modstanderne, gik denne gang udover Bournemouth, og sejren på 4-0, heraf 2 mål af Aguero, kunne snildt have været større, men mon ikke Pep og CO trods alt er fint tilfreds. Tilfreds tror jeg næppe Mourinho er, efter en kamp mod Leicester som sluttede 2-2, efter at Maguire i 4 minutters overtid udlignede til 2-2, efter at United forinden havde brændt 3 såkaldte 100% chancer, men sjusk af henholdsvis Martial, Lingard og Rashford medførte et unødvendigt pointtab mod 10 spillere, efter at Ståle Solbakkens gamle favoritspiller, Amartey, blev udvist kort tid efter at han var blevet indskiftet.

Chelsea dummede sig også mod Everton, der endda stillede op uden topscorer Rooney, og det var endda tæt på at hjemmeholdet vandt kampen, da danske AC fatalt mistede bolden i en ellers ufarlig situation, men heldet var med Chelsea, der dermed kunne luske hjem med 1 point. 

Også Arsenal og Liverpool, der spillede rundens nok mest underholdende kamp i ægte Klopp “tjubang” stil, fredag aften, i et opgør der sluttede 3-3, hvilket ingen af mandskaberne rigtigt kunne bruge til noget, og i stedet lod Tottenham komme med i kampen om den fjerde CL plads igen, da de let besejrede Burnley på 3 mål af Kane, der nu ligaens topscorer sammen med Liverpools Salah, med hver 15 mål.

Ellers var det værd at notere at West Ham efter en fin periode, hjemme tabte til Newcastle, hvilket kun lige akkurat holder London holdet over stregen, hvorunder Bournemouth, WBA og Swansea befinder sig.

Dansker præstationerne denne runde så således ud (karakter skala fra 1-10):

1. Jonas Lössl (8)
Den lange dansker stod med afstand sin hidtil bedste kamp for Huddersfield, og scorede rundens bedste karakter af samtlige keepere, hvilket flot sender ham på mit “Ugens hold”, hvilket er første gang det overgår en dansker i indeværende sæson.

2. Mathias “Zanka” Jørgensen (6)
Spillede også en fin kamp, da Huddersfield ude spillede remis mod Southampton, og bliver således næstbedste dansker i runden.

3. Christian Eriksen (6)
En noget bedre kamp af Eriksen, end man har set på det seneste, men igen ikke super prangende, og bænken kunne godt vente snart på den danske playmaker, der i den grad trænger til en pause.

4. Andreas “AC” Christensen (5)
Ikke den mest imponerende indsats af den unge dansker, selvom Chelsea holdt nullet. Ikke mindst en situation hvor hans åbenlyse mangel på fysik kom til udtryk ude på sidelinien, hvor han tabte bolden, var ved at ende galt, og det er spørgsmålet hvor længe Conte kan tillade sig at spille med spillere som ham, Rüdiger og lignende i forsvaret, hvis de for alvor vil opnå noget.

5. Kasper Schmeichel (4)
En forfærdelig indsats af Schmeichel, der burde have reddet begge Matas scoringer, men i det første tilfælde virkede han tung, og Mata kunne let og blødt sende bolden over i modsatte side af målet, mens han ved frisparks målet, simpelthen illustrerede problemet med en for lille keeper, og så tillige sprang for sent. Skidt indsats men han og Leicester sikrede sig alligevel 1 point!

Pierre-Emile Højbjerg fik ikke nok spilletid for Southampton til en bedømmelse, mens Phillip Billing stadig er skadet.

Ugens Hold:

Målmand: Jonas Lössl (Huddersfield).
Nærmeste konkurrenter: Fraser Forster (Southampton).

Forsvar: Des Walker (Manchester City), Michael Keane (Everton), Nicolas Otamendi (Manchester City) og Fabian Delph (Manchester City).
Nærmeste konkurrenter: Phil Jagielka (Everton).

Midtbane: Tom Carroll (Swansea), Juan Mata (Manchester United) og David Silva (Manchester City).
Nærmeste konkurrenter: Philippe Coutinho (Liverpool), Nemanja Matic (Manchester United), Dele Alli (Tottenham) og
Christian Atsu (Newcastle United).

Angreb: Harry Kane (Tottenham), Sergio Agüero (Manchester City) og Roberto Firmino (Liverpool).
Nærmeste konkurrenter: Erik Maxim Choupo-Moting (Stoke City), Romelu Lukaku (Manchester United) og Raheem Sterling (Manchester City).

OVERSIGT

Scroll to Top