The perfect guide to the casino

Aakjær: Her er Rundens Hold i Premier League

Torben Aakjær har vanen tro sat Rundens Hold til footy.dk.

Manchester City vandt sin 16ènde sejr i træk, og 17ènde i alt i denne sæson, og det første er en rekord klubben nu udbygger, og det er unægteligt svært at se hvem der skal bremse Peps flyvende tropper lige foreløbig, ikke mindst sådan som de skilte ambitiøse men uefne Tottenham ad med 4-1 i weekenden. Med sejren er Manchester City stadig 11 point foran Manchester United, der trods snævre sejre, senest 2-1 ude over WBA, stadig hænger på, og Lukaku fortsatte sin målstime mod rækkens svagere mandskaber, og denne gang jublede han slet ikke over sit ellers flotte hovedstødsmål, efter sigende fordi det var mod WBA, en klub han tidligere har været udlejet til.

Udover Manchester klubberne, vandt også Chelsea, Liverpool og Arsenal, og det er netop disse fem, der udgør toppen, hvor Burnley efter remis, stadig akkurat hænger på, lige foran Tottenham, der endnu engang ser ud til at få en skuffende sæson, og spørgsmålet er om Kane orker at være med ret meget længere, men vi bliver meget klogere i sommerens transfervindue, før det tror jeg ikke der sker noget i den sag.

Apropos sub top, så mistede Leicester terræn, med et overraskende klart hjemmebane nederlag på 0-3 til Roy Hodgsons sultne tropper fra Crystal Palace, der efterhånden har lagt afstand til bunden, og nu kigger fremefter, ikke mindst med en af ligaens mest formstærke spillere Zaha, i endnu en fremragende præstation.

Ellers kunne det noteres at også Everton fortsatte fremdriften, og nu er med oppe i top 10, bl.a. på mål igen af den genopstandne Rooney, der ellers brændte straffespark mod svage Swansea, men senere i kampen alligevel scorede, og nu er oppe på frem-ragende 10 scoringer for sin nye/gamle klub. Apropos Swansea, så ser det virkelig ud til at “Svanerne” kan ryge ned i denne sæson, de er virkelig skidt kørende.

Af pudsige ting og sager, så bør det nævnes at Liverpool med deres 4-0 sejr ude over Bournemouth, nu har vundet fire kampe i træk på udebane med en margen på mere end 3 mål, og det er simpelthen rekord i Premier Leagues historie!

Også Crystal Palace fik en rekord, dog ikke dækkende for hele ligaen, men kun for dem selv, da de med sejren over Leicester, kunne notere deres 9ènde kamp i træk uden nederlag, hvilket er deres rekord siden 1990, hvor det blev til 12 kampe uden nederlag i træk.

Og til sidst kan man sige at Manchester City i den grad gør sig bemærket på assist listen, som føres af trekløveret Kevin De Bruyne, Leroy Sane og David Silva med hver 8 stk.

Danskerpræstationerne denne runde så således ud (karakter skala fra 1-10):

1. Mathias “Zanka” Jørgensen (6)
Bedste dansker i en runde, der langt fra var imponerende, men han spillede en fin kamp, da Huddersfield overraskende vandt hele 4-1 ude over Watford.

2. Jonas Lössl (6)
Fik revanche for flere knap så gode kampe, og havde i denne kamp mod Watford flere afgørende redninger, og virkede i øvrigt som en der havde et enormt overskud, hvilket er fint, efter en kedelig periode for ham og holdet.

3. Christian Eriksen (6)
Han og Tottenham fortsætter den kedelige stime, hvor der ikke kommer mange point på bordet, således heller ikke her, hvor et nederlag på hele 1-4 til Manchester City, må have slukket titeldrømmende definitivt hos selv den mest fanatiske Spurs tilhænger.

4. Andreas “AC” Christensen (6)
Blev ikke just overbebyrdet i Chelsea sejr på 1-0 over Newcastle, men i de tilfælde hvor der var noget at lave, virkede han opmærksom og fik bolden fjernet fra de farlige områder.

5. Pierre-Emile Højbjerg (5)
Fik chancen i startopstillingen, og så tabte Southampton, hvilket selvsagt ikke var hans skyld alene, men han var som resten af holdet skidt kørende i 0-1 nederlaget til Chelsea.

6. Kasper Schmeichel (4)
Skidt indsats af landsholdskeeperen i et pinligt hjemmebanenederlag på hele 0-3 til Crystal Palace. Schmeichel blev ofte den lille i de direkte dueller med den 5-6 cm. højere Benteke, og hans koncentration virkede ikke optimal.

Phillip Billing fra Huddersfield er langtidsskadet.

Ugens hold:

Målmand: Matt Ryan (Brighton).
Nærmeste konkurrent: –

Forsvarsspillere: Kyle Walker (Manchester City), Scott Dann (Crystal Palace), Aaron Cresswell (West Ham) og Marcos Alonso (Chelsea).
Nærmeste konkurrenter: Arthur Masuaku (West Ham), James Tomkins (Crystal Palace) og Andrew Robertson (Liverpool).

Midtbanespillere: Raheem Sterling (Manchester City), Manuel Lanzini (West Ham), Kevin De Bruyne (Manchester City) og Alex Oxlaide-Chamberlain (Liverpool).
Nærmeste konkurrenter: Idrissa Guye (Everton), Aaron Mooy (Huddersfield), Willian (Chelsea), Mesut Özil (Arsenal), Philippe Coutinho (Liverpool), Ilkay Gündogan (Mancheter City), Colin Quaner (Huddersfield).

Angribere: Wilfried Zaha (Crystal Palace) og Marko Arnautovic (West Ham).
Nærmeste konkurrenter: Leroy Sane (Manchester City), Christian Benteke (Crystal Palace), Mohammed Salah (Liverpool) og Roberto Firmino (Liverpool).

OVERSIGT

Scroll to Top