The perfect guide to the casino

Ekspert: Her er rundens Premier League-hold

Runde 8 er slut i Premier League, og Torben Aakjær har til footy.dk sat Rundens Hold, som du kan se herunder.

Torben Aakjær har i mange år arbejdet som først elite-ungdomstræner i Danmark, og de seneste 10 år som scout og rådgiver, hvor han har været ansat i Herfølge BK, Hamburger SV, Manchester United, og aktuelt brasilianske Sport Club Corinthians Paulista. Herudover arbejder han for et par unavngivne tyske klubber med scouting i Europa.

Han har skrevet nedenstående og indholdet repræsenterer kun forfatterens holdning.

_________________________________________________________________________

Resultaterne fra rundens kampe:
Watford – Arsenal 2-1
Tottenham – Bournemouth 1-0
Swansea – Huddersfield 2-0
Manchester City – Stoke 7-2
Crystal Palace – Chelsea 2-1
Burnley – West Ham 1-1
Liverpool – Manchester United 0-0
Southampton – Newcastle 2-2
Brighton – Everton 1-1
Leicester – WBA 1-1

En runde blottet for udesejre, og med et par gedigne overraskelser, ikke mindst i nederlagene til Chelsea og Arsenal, i et par rene London opgør mod henholdsvis Crystal Palace og Watford. De forsvarende mestre fra Chelsea var på Selhurst Park, hvor modstanderen Crystal Palace i turneringens hidtil afviklede 7 runder, hverken havde fået point og end ikke formået at score et eneste mål, hvilket er en enestående dårlig præstation. Dette blev dog ændret i denne ganske underholdene match, hvor især genkomsten af angriber Zaha var en gevinst, da han udover at score et mål, var her, der og noget nær alle vegne, og aldeles umulig for Chelseas forsvar at holde styr på. Det var blot Zahas anden kamp i denne sæson pga. skader, og man kan godt sige at han har været ekstremt savnet. Der var også comeback til 38 årige Speroni i målet, da den normale første keeper Hennesey var ude med en skade. Speroni har ikke vogtet målet for “The Eagles” siden medio maj 2016, så hans comeback var imødeset med spænding, men han lavede reelt ingen fejl.

Arsenal dummede sig, ligesom Chelsea, og tabte 1-2 til upåagtede Watford, og hvis ikke klubbens træner var Arsene Wenger, var han nok kylet på porten for længst. Med nederlaget er “The Gunners” på 6 pladsen, a`point med Chelsea, og der er 9 point op til usårlige Manchester City, der vandt for sjette gang i træk i PL, denne gang absurde 7-2 over svage Stoke, og så tillod Pep Guardiola sig tilmed at holde Aguero på bænken hele opgøret, men hvad gør det når man har farlige folk som Sane, Sterling, De Bruyne og Jesus m.fl. De er stærkt kørende, drengene fra den blå del af Manchester, og ligner lige nu det bedste bud på en kommende mester, men der er naturligvis lang vej hjem.

Ellers var rundens største opgør klar på Anfield, hvor Liverpool tog imod Manchester United. Begge hold manglede vitale spillere, og gæsterne kom efter det ene point de havde fra start, hvilket i sidste ende nok var mest skuffende for hjemmeholdet.

Hvis man tager et kig på danskerne, var det en skidt runde, i det de bedste var Eriksen og Billing, men begge spillede kun lige akkurat godkendt, omend førstnævnte scorede sit holds eneste mål i 1-0 sejren over Bournemouth. Lössl og “Zanka” var blandt de dårligste spillere i hele runden, og især Lössl kan godt frygte for sin plads mellem stængerne for Huddersfield.

Schmeichel og Leicester spillede 1-1, og er under stregen, hvilket afstedkom fyringen af træneren tirsdag. Ellers kan man tilføje at Højbjerg vanen tro slet ikke var udtaget til Southamptons trup, mens “AC” var tilbage på bænken, hvor han nok kommer til at tilbringe hovedparten af sæsonen for Chelsea.

Ud fra resultater og individuelle præstationer har jeg sammensat nedenstående “Ugens hold” i en 3-1-4-2 opstilling:

Målmand: Asmir Begovic (Bournemouth)

Nærmeste udfordrere: David De Gea (Manchester United) og Heurelho Gomes (Watford).

Forsvar: Chris Smalling (Manchester United), Mamadou Sakho (Crystal Palace) og Joe Gomez (Liverpool).

Nærmeste udfordrere: Adrian Mariappa (Watford) og Scott Dann (Crystal Palace).

Defensiv midtbane: Mario Lemina (Southampton)

Midtbane/kanter: Kevin De Bruyne (Manchester City), David Silva (Manchester City), Tom Cleverley (Watford) og Raheem Sterling (Manchester City).

Nærmeste udfordrere: Steven Defour (Burnley), Leroy Sane (Manchester City), Andros Townsend (Crystal Palace) og Abdoulaye Doucoure (Watford).

Angreb: Manolo Gabbiadini (Southampton) og Wilfried Saha (Crystal Palace).

Nærmeste udfordrere: Gabriel Jesus (Manchester City), Richarlison (Watford), Robert Firmino (Liverpool) og Tommy Abraham (Swansea).

OVERSIGT

Scroll to Top