The perfect guide to the casino

Danmark – Australien spilforslag: Her er kampens største gaveodds

Kamp: Danmark – Australien
Spilforslag: Danmark scorer i kampen
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

Det er nu eller aldrig for det danske landshold, og kun en sejr over Australien er acceptabelt. Danmark har brug for tre point for at gå videre, og det kræver naturligvis mål. Efter to målfattige første kampe forventes Kasper Hjulmand at give den fuld gas med en mere offensiv tilgang imod Australien, og det skal vi lukrere på med dette gaveodds fra ComeOn.

Efter at have startet med tre centerforsvarere imod både Tunesien og Frankrig, forventes Hjulmand endelig at spille offensivt imod Australien. Det vil betyde, at Danmark skifter over til den velkendte 4-3-3 med kun to centerforsvarere og så Christian Eriksen på den offensive midtbane. Det bør gøre Danmark markant farligere og samtidig forbedre Eriksen, der har været usynlig i de to første kampe. Imod Frankrig spillede begge fløjspillere, Mikkel Damsgaard og Jesper Lindstrøm fint, og de forventes at starte inde igen imod Australien. De er begge pågående og driblestærke, og de kan skabe rigtig store problemer for de tunge australske forsvarsspillere. Vi forventer altså et markant farligere dansk landshold imod Australien end i de første to kampe.

Australien bragede ind i turneringen, da de slog Tunesien i sidste kamp. Dermed kan de formentlig nøjes med et kryds imod Danmark og stadig gå videre så længe, at Tunesien ikke slår Frankrig. Australierne er dermed i en fin position inden den sidste runde, og de kan tillade sig at spille mere afventende. Dette er en position, der passer australierne fint, da de er klart bedst defensivt.

Vi forventer en kamp, hvor Danmark dominerer fra start af. Danskerne vil lægge massivt tryk på Australien, og der bør komme masser af chancer til Eriksen, Jobbe og de andre danske stjerner. Vi forventer flere danske mål, og odds 2 på, at Danmark kommer på tavlen er en regulær gave.

Dette odds fra ComeOn er et odds boost, der gives til alle spillere – nye og eksisterende. Du kan spille op til 100 kroner pÃ¥ det forhøjede odds, og du fÃ¥r din gevinst med det samme kontant og uden omsætningskrav.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top