The perfect guide to the casino

England – USA spilforslag: Her er dagens skarpeste spil

Kamp: England – USA
Spilforslag: England-sejr
Odds: 1,57
Bookmaker: Mr Green

 

Følg spilforslaget hos Mr Green her >>

 

Fredag aften møder England og USA hinanden i, hvad der kan gå hen og blive en rigtig interessant kamp. Begge hold viste sig positivt frem i første runde, og nu er der altså lagt op til en direkte kamp om førstepladsen i gruppen.

England leverede en fremragende indsats, da de smadrede Iran med 6-2 i deres åbningskamp. Three Lions viste sig frem fra sin absolut bedste side, og især offensivt så det rigtig godt ud. De skabte masser af chancer, og de var effektive foran mål. Englænderne kom hurtigt frem på banen, og alle deres offensive spillere kom enten på måltavlen eller leverede assists. Modstanden var selvfølgelig til at overse fra et svagt iransk hold, men det skal ikke tage noget væk fra den stærke engelske indsats. Med en sejr over USA vil England næsten sikre sig sejren i gruppen, og dermed kan de potentielt hvile et par spillere i den sidste kamp imod Wales. De bør derfor være opsatte efter at sikre det videre avancement.

USA spillede 1-1 imod Wales i deres første kamp, men de spillede solidt. Havde det ikke været for et sent mål af Gareth Bale, havde de hentet de tre point og fået en glimrende start. USA er et stærkt hold, og de har mange spillere fra Europas største ligaer, hvilket var tydeligt. Amerikanerne går benhårdt efter at gå videre til knock out-kampene. USA skal håbe på, at de kan udnytte fejl fra Englands defensiv, hvor især Harry Maguire lider af lav selvtillid for tiden.

England bør være det klart stærkeste hold her, og de skal være topmotiverede. Vi forventer, at England gør kort proces og snupper de tre point. Det vil putte dem i en fremragende position til at vinde gruppen.

 

Følg spilforslaget hos Mr Green her >>

OVERSIGT

Scroll to Top