The perfect guide to the casino

Brasilien – Serbien spilforslag: Vi har fundet kampens største gaveodds

Kamp: Brasilien – Serbien
Spilforslag: Brasilien scorer i kampen
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Følg spilforslaget her >>

 

VM-favoritterne fra Brasilien træder endelig ind i turneringen torsdag aften, når de klokken 20.00 spiller imod Serbien. Det er en kamp mellem to lande, der er taget til Qatar med store ambitioner, og hos ComeOn får du odds 2,00 på, at Neymar og co. kommer på tavlen mindst én gang i kampen. Det er et regulært gaveodds, som vi skal benytte os af.

Brasilien er taget til VM som den helt store favorit. De har ikke vundet et verdensmesterskab siden 2002, men nu skal det være for Neymar og resten af verdensstjernerne. Brasilien ser stærkere ud end for fire år siden, og motivationen bør være helt i top. Brasilianerne cruisede igennem kvalifikationen, som de fuldførte uden at tabe en eneste kamp. De vandt med seks point ned til Argentina, og de har endda scoret i deres seneste otte kampe. Det er en potentiel kommende verdensmester, vi har med at gøre her, og de bør være opsatte efter at starte turneringen ud på en positiv facon.

Serbien er også taget til VM med store håb. De så, hvordan ærkerivalerne fra Kroatien præsterede for fire år siden, og de vil forsøge at gøre dem kunsten efter. Serberne har da også samlet en stærk trup, hvor størstedelen af spillerne er at finde i Europas stærkeste ligaer. Derudover er der flere profiler, der befinder sig i den absolutte verdenselite i folk som Dusan Vlahovic, Sergej Milenkovic-Savic og Aleksandr Mitrovic. Serbien er et solidt hold, der er svære at slå, men de har nogle svagheder i defensiven. Især imod hurtige og tekniske hold som Brasilien har vi ofte set dem komme i problemer.

Vi forventer en underholdende og spændende kamp her mellem to gode hold. Odds 2 på, at Brasilien kommer til at score mindst én gang i kampen er et kæmpe gaveodds, og vi slår selvfølgelig til, når bookmakerne giver os den slags muligheder.

Oddset er et odds boost fra ComeOn, og du kan spille op til 100 kroner på det. Der er intet omsætningskrav på din gevinst, som du år efter kampen, og dermed er det altså en let omgang. Tilbuddet er tilgængeligt for både nye og gamle ComeOn-spillere.

 

Få det forhøjede odds her >>

OVERSIGT

Scroll to Top