The perfect guide to the casino

Qatar – Ecuador spilforslag: Vi har fundet gaveodds på åbningskampen

Kamp: Qatar – Ecuador
Spilforslag: Over 0,5 mål
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

VM starter endelig søndag aften, når værtsnationen Qatar tager imod Ecuador. Gæsterne fra Sydamerika går ind til kampen som smalle favoritter, men man skal aldrig undervurdere en nation, der spiller en slutrunde på hjemmebane.

Qatar er for første gang med til en stor international slutrunde i fodbold, og nu skal de altså stå deres endelige test. Qatar har måttet nøjes med venskabskampe i de sidste fire år, og det er altså lang tid siden, at de blev testet i kompetitive kampe. De har dog leveret nogle fine resultater i deres venskabskampe. Her er det blevet til sejre i de seneste fire kampe, men kvaliteten af modstanderne har dog været lav. De har således mødt Albanien, Panama, Honduras og Guatemala. Det er dog også blevet til 2-2 imod Chile. I september formåede Qatar at tabe til både Canada og Kroatiens U23-landshold, så niveauet er ikke højt.

Ecuador går ind til VM med masser af selvtillid. De gjorde det rigtig fint i den sydamerikanske kvalifikation, hvor de viste sig som værende rigtig svære at slå. De har blot tabt én af deres seneste 15 landskampe, og i løbet af denne stime er det blandt andet blevet til flotte sejre over VM-deltagerne Chile, Mexico og Nigeria samt uafgjort imod Argentina, Brasilien og Colombia.

Vi forventer en tæt og interessant åbningskamp mellem to hold, der vil gøre alt for at vise sig positivt frem på den største scene. ComeOn har boostet oddset fra 1,04 til 2,00 på over 0,5 mål, og vi skal udnytte dette vanvittige oddsboost. Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds og dermed fordoble dit indskud uden problemer.

Du kan ikke kombinere dette oddsboost med andre væddemål.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn >>

OVERSIGT

Scroll to Top