The perfect guide to the casino

Brøndby – Viborg spilforslag: Mål venter på Vilfort Park

Kamp: Brøndby – Viborg
Spilforslag: Begge hold scorer
Odds: 1,75
Bookmaker: Bet365

Det er bund imod top, når Brøndby tager imod Viborg søndag eftermiddag. Hjemmeholdet ligger tredjesidst, imens udeholdet ligger på Superligaens andenplads.

Brøndby har ikke tabt siden august i Superligaen, men alligevel er der mørke skyer over Brøndby Stadion. Dette kan meget vel blive Niels Frederiksens sidste kamp i spidsen for Vestegnens stolthed, og det kan derfor gå hen og blive en emotionel kamp for både fans og spillere. Brøndby er i spillemæssig krise, og det er uacceptabelt, at de ligger lige over nedrykningsstregen på dette tidspunkt. På det sidste er de dog blevet bedre offensivt, hvor især købene af Ohi og Vallys har hjulpet meget. Defensiven er dog stadig hullet som en si, og Viborg skal nok komme frem til chancer.

Gæsterne har ikke tabt siden, at de mødte West Ham i Conference League-kvalifikationen i sommers. Siden da har de spillet 13 kampe uden at tabe, og det er bestemt ikke ufortjent, at de nu er nummer to i Superligaen. Viborg slog endda ærkerivalerne fra FC Midtjylland ud af pokalturneringen forleden, så selvtilliden bør være helt i top hos de grønklædte.

Vi forventer en tæt kamp mellem to hold, der vil gøre alt for at slutte efteråret godt af. Der bør komme chancer i begge ender, og odds 1,75 på begge hold scorer er mere end godkendt.

OVERSIGT

Scroll to Top