The perfect guide to the casino

Manchester United – Fulham spilforslag: Bookmaker med alt for højt odds på mål

Kamp: Manchester United – Fulham
Spilforslag: Man Utd scorer i kampen
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Se gaveoddset hos ComeOn her >>

 

Søndagens store kamp i Premier League står mellem Manchester United og Fulham på Old Trafford. Hjemmeholdet er naturligvis favoritter, og de forventes at tage sejren over deres rivaler fra London. Bookmakeren ComeOn har boostet oddset på, at Manchester United scorer til odds 2,00, og der er altså massiv værdi at hente på dette gaveodds for alle danske spillere.

Hjemmeholdet går ind til kampen med forventning om at skaffe tre point i den sidste kamp før VM. Manchester United har vundet fire af deres seneste fem kampe i alle turneringer, og selvtilliden bør altså være i orden på Old Trafford. Det er langsomt ved at være tydeligt, hvad manager Erik Ten Hag vil med sine spillere, og niveauet er utvivlsomt blevet hævet. Det ses også på resultaterne, hvor United nu ligger på femtepladsen i Premier League, og senest spillede sig videre i Carabao Cup efter en flot sejr over Aston Villa torsdag aften. Der er altså virkelig grund til optimisme i den røde del af Manchester, og nu skal de bare lige løse denne sidste opgave inden, at spillerne kan tage til VM på mandag.

Fulham har været en af de positive overraskelser i Premier League i denne sæson. London-klubben ligger på niendepladsen i ligaen i øjeblikket, og de har undervejs leveret nogle rigtig flotte resultater. På det seneste er luften dog gået lidt af ballonen, da Fulham kun har vundet to af deres seneste syv kampe. Senest tabte de 2-1 ude til Manchester City, og før det skuffede de med 0-0 hjemme imod Everton.

Vi forventer bestemt, at United kommer på tavlen i denne kamp. Og det gør de formentlig mere end én gang. Faktisk har Manchester United scoret i 12 af deres seneste 13 kampe i alle turneringer, og odds 2,00 på dem til at score i denne kamp er altså et regulært gaveodds.

Bemærk at odds 2,00 på United-mål er en del af en kampagne fra ComeOn. Det er et oddsboost, der gives til alle ComeOn-spillere, nye og eksisterende. Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds, og du får din gevinst kontant uden omsætningskrav. Du kan ikke kombinere det forhøjede odds 2 på United-mål med andre væddemål.

 

Se gaveoddset hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top