The perfect guide to the casino

Danmark – Tunesien odds og optakt: Her er dagens guldodds

VM er endelig i gang, og det er tid til Danmarks åbningskamp imod Tunesien. Hjemmefra Danmark er forventningerne til det danske landshold enorme, og det er bestemt ikke uden grund. Kasper Hjulmands tropper går nemlig ind til kampen som pæne favoritter, og hos ComeOn gør man VM-festen endnu større. Bookmakeren har nemlig forhøjet oddset på, at Danmark scorer i kampen fra 1,07 til 2,00. Alle danskere med en ComeOn konto kan udnytte dette forhøjede gaveodds.

 

Få odds 2,00 på dansk mål hos ComeOn her >>

 

Danmark – Tunesien optakt: 

Danmark:

Det danske landshold er rejst til Qatar som en af turneringens outsidere. Efter semifinalen ved EM sidste år er forventningerne til Kasper Hjulmands tropper tårnhøje, og det skal blive interessant at se, hvordan danskerne klarer sig. I modsætning til ved EM vil alles blikke hvile på Danmark, da omverden også har fået øjnene op for de mange spændende spillere på det danske landshold.

Kasper Hjulmand har udtaget en interessant trup, og han har især offensivt rigtig mange kort at spille. Vi forventer, at Danmark vil stille op i den sædvanlige 4-3-3-opstilling, men på grund af de manglende træningskampe op til turneringen, kan vi ikke være sikre. Det var dog sådan, at Hjulmand stillede op i de seneste Nations League-kampe, og det vil passe truppen godt.

Danmark forventes at være det dominerende hold i denne kamp, og det kan give plads til en ekstra boldspillende midtbanespiller. Måske Hjulmand stiller med Jesper Lindstrøm i stedet for Thomas Delaney, og så bruger Pierre-Emile Højbjerg som den defensive spiller i midtbane-trekanten.

Tunesien: 

Det tunesiske hold kvalificerede sig til VM efter en flot sejr over to kampe imod Mali. Det tunesiske mandskab er da også fint kørende for tiden, og de fører i øjeblikket deres kvalifikation til Africa Cup of Nations.

Selvom det nordafrikanske land ikke har store og kendte stjerner, er der alligevel et par navne, der skiller sig ud fra mængden. Set med danske øjne gælder dette selvfølgelig især de to Superliga-profiler, Anis Ben Slimane fra Brøndby og Issam Jebali fra OB. Men også hvis man ser på resten af truppen, er der dygtige spillere. Størstedelen af spillerne er i europæiske klubber, og her er det især angriberen Wahbi Khazri, der er interessant.

Montpellier-angriberen har været en profil i den franske Ligue 1 i en årrække, hvor han har bombet mål ind på stribe for Bastia, Bordeaux, Rennes, Saint-Etienne og nu Montpellier. Derudover har han også været et smut i England og Premier League, hvor han i to år tørnede ud for Sunderland.

Alt i alt er Tunesien et rigtig teknisk dygtigt mandskab, der sagtens kan drille gode hold. De har dog nogle defensive problemer, hvilket man også så, da de tabte 5-1 til Brasilien i en træningskamp tidligere på året.

 

Danmark – Tunesien spilforslag

Mr Green har et kæmpe udvalg af Danmark – Tunesien odds, og der er masser af muligheder for at finde et Danmark – Tunesien spilforslag herinde. Der er dog et odds pÃ¥ Danmark – Tunesien, der skiller sig ud.

Vores Danmark – Tunesien spilforslag er herfra: Danmark vinder til nul til odds 2,06 hos ComeOn. Spillet betyder altsÃ¥, at Danmark vinder uden at lukke mÃ¥l ind.

Odds 2,06 er rigtig flot på dette spil, da Danmark som bekendt har en fremragende defensiv. Det danske landshold gik otte kampe i træk med sejr uden at lukke mål ind i kvalifikationen, og imod Tunesien kan de sagtens starte en lignende stime. Offensiven er stadig fremragende, og de skal nok få sat mål på tavlen imod Tunesiens usikre defensiv.

 

Få odds 2 på mindst ét dansk mål her >>

OVERSIGT

Scroll to Top