The perfect guide to the casino

OB – Brøndby spilforslag: Her tager bookmakerne helt fejl af kampen

Kamp: OB – Brøndby
Spilforslag: Over 2,5 mål
Odds: 1,85
Bookmaker: bet365

 

Følg spilforslaget hos bet365 >>

 

Det er top imod bund, når OB søndag aften tager imod Brøndby i Superligaen. Hjemmeholdet er på nærmest rekordtid klatret til ligaens fjerdeplads, imens Brøndby stadig er at finde i nedrykningsdyndet på en skuffende niendeplads.

OB er et af de mest formstærke hold i Superligaen. De striwede fra Odense fik en katastrofal sæsonstart, men Andreas Alms tropper har virkelig spillet sig op siden. De er ubesejret i deres seneste syv Superliga-kampe, og de har vundet deres seneste to kampe. Senest blev det til en imponerende 2-1-sejr ude over FC Midtjylland, hvor de spillede en rigtig god kamp. OB må dog undvære Bashkim Kadrii og Max Fenger, der begge er skadede.

Brøndby har også spillet mange Superliga-kampe i træk uden at tabe. Hele otte styks er det blevet til, og senest besejrede de gul-blå AaB med 3-2 på hjemmebane. Brøndby har dog spillet alt for mange kampe uafgjort, og derfor er de stadig at finde i ligaens nedrykningskamp. Brøndbys store problem er naturligvis den hullede defensiv. At Brøndby lukkede to mål ind imod elendige AaB på hjemmebane siger alt, da det virkelig så skidt ud i lange perioder af kampen. Brøndby må undvære Daniel Wass, der er i karantæne.

Der bliver i gennemsnit scoret 3,1 mål i Brøndbys Superliga-kampe, og otte af deres 15 kampe er gået over 2,5 mål. OB har også spillet over 2,5 mål otte gange, imens deres kampe i gennemsnit har 2,7 mål. Fire af de seneste fem indbyrdes opgør mellem disse to hold er desuden gået over 2,5 mål.

 

Følg spilforslaget hos bet365 >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top