The perfect guide to the casino

Brøndby – AaB spilforslag: Får de nye ejere debutsejr?

Kamp: Brøndby – AaB
Spilforslag: Brøndby-sejr
Odds: 1,71
Bookmaker: ComeOn

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

Brøndby stjal alle overskrifter, da de fredag eftermiddag annoncerede, at klubben er blevet solgt til Global Football Holdings. Søndag bliver klubbens første kamp efter ejerskiftet, og det bliver spændende at se, hvordan Brøndby Stadion byder de nye ejere velkommen.

Hjemmeholdet er ikke i god form for tiden. De har ganske vist spillet syv Superliga-kampe i træk uden at tabe, men det er også kun blevet til to sejre i løbet af denne stime. Det vil sige, at de har spillet hele fem uafgjorte, og det er ikke nok, hvis de vil kravle opad i tabellen. Lige nu ligger Brøndby over nedrykningsstregen, men et nederlag vil ændre på dette. På trods af de halvsløje resultater har BIF dog spillet udmærket på det sidste. De var fortjente at vinde imod både AGF og FCK i deres seneste to kampe, og der er helt sikkert bedring i spillet. Derudover må ejerskiftet give noget ro til spillerne, der har haft denne usikkerhed hængende over hovedet i lang tid.

Hos AaB ser tingene endnu værre ud. De ligger nemlig lige under Brøndby i tabellen, og de har blot en sejr i deres seneste seks Superliga-kampe. I sidste uge tabte de med 3-1 på hjemmebane til Viborg, og det ser virkelig håbløst ud i Aalborg. Aalborggenserne har kun scoret sølle 13 mål i deres 14 kampe i ligaen, og offensiven fungerer slet ikke. De kommer ikke frem til nok chancer, og når de endelig får dem, så brænder de dem oftest på det skammeligste.

Vi forventer en hjemmesejr her. Brøndby bør være det klart stærkeste hold. Der vil være massiv opbakning fra Brøndby Stadion, og spillerne bør blive båret frem. AaB er i forfærdelig form, og de bør få det rigtig svært på Vilfort Park. Derudover vil Brøndbys spillere gøre alt for at bevise overfor klubbens nye ejere, at de skal regnes som fremtiden i klubben.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top