The perfect guide to the casino

Lazio – FC Midtjylland spilforslag: Se dagens guldodds her

Kamp: Lazio – FC Midtjylland
Spilforslag: Over 1,5 mål

Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

Dette odds er et kampagnetilbud. Alle danskere med en ComeOn-konto får det forhøjede odds. Har du ikke allerede en konto, skal du blot oprette en.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

Med to kampe tilbage af gruppespillet er alting helt lige i Europa Leagues Gruppe F. Alle fire hold ligger på fem point, og det er dermed helt åbent. Midtjylland vandt det første opgør med 5-1 i Herning, men de står overfor en svær opgave i den italienske hovedstad.

Lazio har spillet syv kampe i træk uden at tabe siden ydmygelsen i Herning. I løbet af denne stime er det blandt andet blevet til imponerende udesejre over Fiorentina og Atalanta, og Rom-klubben ligger i øjeblikket på tredjepladsen i Serie A. Lazio har kun tabt to kampe i denne sæson, den ene til FCM og den anden til Napoli, og de har derfor selvtilliden i orden inden aftenens kamp. Desværre for Lazio må de undvære superstjernen Ciro Immobile, der er skadet. Derudover sidder Marco Bertini og Manuel Lazzari også ude.

FC Midtjylland har også selvtilliden på plads. Ulvene har spillet ti kampe i træk uden at tabe, og de satser hårdt på at gå videre til knock out-kampene efter nytår. I lørdags spillede FC Midtjylland 1-1 i Parken imod FCK, og de er nu rykket op på femtepladsen i Superligaen. De er stadig ikke der, hvor de gerne vil være i Superligaen, men Albert Capellas har virkelig fået forbedret og stabiliseret ulvene. De er meget bedre offensivt nu, og især de offensive spillere blomstrer.

Vi forventer en målrig kamp mellem to gode hold. Lazio har lukket mindst to mål ind i fem af deres seneste seks kampe i Europa League, og der har også været over 2,5 mål i fem af disse seks kampe. Der har været over 2,5 mål i FCM’s seneste tre Europa League-kampe, og midtjyderne har scoret mindst to mål i to af deres seneste tre Europa League-kampe.

At ComeOn tilbyder alle spillere odds 2 på over 1,5 mål er et rent gaveodds. Oddset er blevet boostet fra 1,17, og der er dermed massiv værdi.

 

Regler og vilkår

Det forhøjede odds på Lazio – FCM er tilgængeligt for alle danskere over 18 år. Det er både for nye og eksisterende ComeOn-spillere. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du altså sagtens udnytte tilbuddet også.

Du kan højst spille 100 kroner på det forhøjede odds. En eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav. Spiller du 100 kroner, vinder du altså 100 kroner, hvis der kommer mindst to mål. Disse 100 kroner kan du udbetale med det samme.

Det forhøjede odds skal spilles som singlevæddemål. Det kan ikke kombineres med andre spil i hverken systemer eller kuponer lige på.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top