The perfect guide to the casino

Barcelona – Bayern München spilforslag: Revanchetid i Spanien?

Kamp: Barcelona – Bayern München
Spilforslag: Bayern-sejr
Odds: 3,25
Bookmaker: ComeOn

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

Barcelona har stort set udspillet sin rolle i årets Champions League, hvor det vil kræve et mirakel for dem at gå videre. Alligevel kan det næppe undgå at blive interessant, når de to storklubber tørner sammen. Barcelona jagter nemlig oprejsning og revanche, og det betyder meget for selvforståelsen i det mindste at gå ud med stil.

Barcelona kommer ind til denne kamp med masser af selvtillid. De har vundet deres seneste to kampe i La Liga med henholdsvis 3-0 og 4-0 over Villarreal og Athletic Bilbao. Dermed har de også fået lidt oprejsning efter de skuffende resultater imod Inter og Real Madrid tidligere på måneden. I ligaen er Barca lige nu tre point efter Real Madrid på grund af nederlaget i El Classico, men det ser stadig fint ud for Xavis tropper. De er markant stærkere end i sidste sæson, og fremgangen er tydelig. De er dog på en svær opgave imod Bayern på grund af skader. Xavi må se bort fra Andreas Christensen, Sergi Roberto, Memphis Depay og Ronald Araujo.

Bayern har været dominerende i Champions League. De har maksimumpoint efter fire kampe, og de er allerede garanteret en plads i ottendedelsfinalen. De har vundet deres seneste fem kampe i alle turneringer, og vi skal helt tilbage til midten af september for at finde deres seneste nederlag. Bayern har fem point ned til Inter på andenpladsen i gruppen, og de kan dermed sikre førstepladsen med en sejr over Barcelona. Bayern har da også vundet otte af deres seneste ni indbyrdes kampe over Barcelona. Bayern har endda hold målet rent i deres seneste tre indbyrdes kampe imod Barcelona, hvilket siger en del om det aktuelle styrkeforhold mellem de to klubber.

Selvom Barcelona er favoritter på hjemmebane, ligger værdien i en udesejr. Bayern er et af de allerstærkeste hold i Europa, og de har pæne chancer imod et skadesplaget spansk hold. Barcelona har vist sig at mangle de sidste procenter i de europæiske kampe, det så vi også senest imod Inter, og det kan Bayern udnytte på kynisk vis.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top