The perfect guide to the casino

Nottingham Forest – Liverpool: Vi har fundet et gaveodds

Kamp: Nottingham Forest – Liverpool
Spilforslag: Liverpool scorer over 0,5 mål
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Få det forhøjede odds her >>

 

Lørdagens tidlige kamp i Premier League står mellem to af Englands historiske klubber. Oprykkerne fra Nottingham Forest tager hjemme imod Liverpool, og det bør blive underholdende. Hos ComeOn har man boostet oddset på, at Liverpool scorer i kampen fra 1,03 til 2,00, og vi benytter os af dette gaveodds.

Man kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds, men 100 lette kroner tager vi til enhver tid, hvor muligheden byder sig.

Nottingham har haft en svær sæson. De købte stort ind i sommers, men resultaterne er udeblevet. De ligger i øjeblikket på sidstepladsen i Premier League, og det er blot blevet til seks point indtil videre. Undervejs har de lukket hele 23 mål. De har ganske vist hentet to uafgjorte i deres seneste tre kampe, og blot lukket et enkelt mål ind i denne stime, men det er kun tre uger siden, at de tabte 4-0 til elendige Leicester.

Hos Liverpool ser det straks bedre ud. Jürgen Klopps tropper er langsomt ved at komme op i gear, og de har tre sejre i træk. For to uger siden slog de Manchester City, og ugen før det blev det til en 7-1-sejr over Rangers i Champions League. Liverpool-spillerne er altså virkelig ved at finde sig selv.

Liverpool spiller da også typisk meget underholdende og målrige kampe. Fem af deres seneste seks kampe i Premier League er endt med over 2,5 mål. Derudover er de kun gået fra banen uden at score én gang i hele denne sæson.

 

Få det forhøjede odds her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top