The perfect guide to the casino

Brøndby – FCK spilforslag: Gaveodds på derby-kampen

Kamp: Brøndby – FCK
Spilforslag: Over 2,5 mål
Odds: 1,80
Bookmaker: ComeOn

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

Det er igen tid til New Firm-derby, når Brøndby søndag klokken 14.00 tager imod FC København. Kampen spilles desværre uden FCK-fans på lægterne, men det kan alligevel dårligt undgå at blive stemningsfyldt og underholdende. Brøndby Stadion er udsolgt, og disse kampe plejer aldrig at skuffe.

Hjemmeholdet er ubesejret i deres seneste fem kampe efter, at de tog en dramatisk sejr i Randers i sidste weekend. Brøndby kravler langsomt opad i tabellen, og de er faktisk kun ét point efter FC København i Superligaen. De gule og blå er også ved at få gang i målscoringen med ti mål i de seneste fem kampe, og optimismen er så småt på vej tilbage. Det står dog også fast, at Brøndby har et hav af problemer. De lukker stadig alt for mange mål ind, og de er især svage på defensive dødbolde. Derudover laver de for mange unødvendige fejl, og de har det svært imod velorganiserede hold.

Hos FCK tegner sig et lignende billede. De har fået gang i spillet under Jacob Neestrup, og de ser bedre og bedre ud. Midtugens 0-0 imod Manchester City var en fantastisk bedrift, og nu kan københavnerne for alvor se fremad. De har mange svære kampe i de kommende uger, men hvis de kan komme fra Vestegnen med tre point, så vil de virkelig være propfyldt med selvtillid.

Vi forventer en tæt kamp mellem to hold, der spiller fin fodbold for tiden. Det er et derby, og begge hold er tvunget til at vinde for at avancere i tabellen. Vi er et godt stykke inde i sæsonen nu, og de kan ikke længere gemme sig. Vi anbefaler derfor, at du spiller på over 2,5 mål til odds 1,80 hos ComeOn.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top