The perfect guide to the casino

Randers – Brøndby spilforslag: Det lugter af mål

Kamp: Randers – Brøndby
Spilforslag: Over 2,5 mål
Odds: 1,75
Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget hos Betfair her >>

 

Det er top  imod bund, når Randers tager imod Brøndby. Hjemmeholdet ligger på andenpladsen i Superligaen, imens Brøndby roder rundt på en katastrofal 10. plads. Derfor er Randers også favoritter til denne kamp, men man må ikke glemme, at Brøndby var bedst, da de to hold mødtes på Brøndby Stadion i sommers.

Randers har været fantastiske i denne sæson. De har blot tabt en enkelt kamp indtil videre, og de har kurs imod mesterskabsspil og måske endda europæisk fodbold næste år. De er bundsolide defensivt og dygtige offensivt, og de er dermed uden nævneværdige svagheder. De tabte ganske vist til FC Nordsjælland på udebane i sidste spillerunde, men et nederlag til ligaens bedste hold er ikke så bekymrende. Især ikke når man husker på, at Randers ugen forinden slog Silkeborg, der også er et af de absolutte tophold.

Hos Brøndby ser det anderledes skidt ud. Klubben fra Vestegnen måtte i sidste uge nøjes med 3-3 på hjemmebane imod elendige Lyngby, og de har nu ikke vundet tre kampe i træk. Den optimisme købet af Daniel Wass skabte er langsomt ved at forsvinde, og nu er Brøndby efterhånden tilbage i håbløsheden. Det hele er dog ikke elendigt. Brøndby skaber flere chancer end tidligere, og offensiven er blevet farligere end i starten af sæsonen. Desværre er defensiven stadig langt under niveau, og især på dødbolde er man svage. Lyngby scorede to mål efter dødbolde, og det er også en af Randers’ specialiteter.

Vi forventer en kamp, hvor begge hold vil forsøge at komme frem på banen. Brøndby skal score, da de ikke er dygtige nok defensivt til at stå dybt og spille på kontraer. Randers ved også, at de har en god mulighed for at slå Brøndby på hjemmebane, så de vil forsøge at knække deres moralsk svækkede modstandere. Odds 1,75 på over 2,5 mål hos Betfair er mere end godkendt, og det er vores spilforslag på denne kamp.

 

Følg spilforslaget hos Betfair her >>

OVERSIGT

Scroll to Top