The perfect guide to the casino

Man City – Man United spilforslag: Mål venter på Etihad Stadium

Kamp: Manchester City – Manchester United
Spilforslag: Over 2,5 mål
Odds: 2,00
Bookmaker: Bwin

 

Søndagens helt store fodboldoplevelse finder vi i Manchester, hvor der er lokalderby. Kampen spilles på Etihad Stadium i den lyseblå del af Manchester, og hjemmeholdet er kæmpe favoritter. Derby-kampe plejer dog at leve deres eget liv, og vi forventer en livlig og underholdende kamp med mål og chancer.

Manchester City er på utrolig vis blevet endnu bedre end sidste sæson, hvor de vandt Premier League på overbevisende vis. Købet af Erling Haaland har gjort dem endnu farligere, og Pep Guardiola har nu fået den vaskeægte angriber, han har savnet siden Sergio Aguero forsvandt. At City er i topform ses også tydeligt i statistikkerne. The Citizens har scoret mindst tre mål i deres seneste syv hjemmekampe i Premier League, imens der har været over 2,5 mål i deres seneste ti hjemmekampe.

Vi forventer da også, at City vil buldre fremad. Der er ikke noget hold, de hellere vil slå end ærkerivalerne fra Manchester United. Og for Haaland er dette endda også personligt, da han har et indædt had til Manchester United, som han har fået ind fra barnsben.

Hos United er det begyndt at se lidt bedre ud. Erik Ten Hags tropper har det stadig svært, men de er kravlet op på femtepladsen i Premier League. I deres seneste Premier League-kamp blev det det første hold til at slå Arsenal i år, og i deres seneste kamp slog de Sheriff Tiraspol i Europa League med 2-0. De bør altså have selvtillid og tro på tingene i United.

Erik Ten Hag er heller ikke en træner, der pakker sig ned. Han vil sende sine spillere ud for at angribe og jagte overraskelsen. United vil givetvis spille på kontraangreb, men de kommer ikke til at pakke sig ned, som man så det under Ole Gunnar Solskjær og José Mourinho.

Vi anbefaler altså et spil på over 2,5 mål i denne kamp. Vi forventer to hold, der vil frem og skabe chancer og en intens stemning på lægterne. Det er den første Premier League-runde siden, at dronning Elizabeth døde, og de to hold bør være sultne efter at komme på græs igen.

OVERSIGT

Scroll to Top