The perfect guide to the casino

Arsenal – Tottenham spilforslag: Vi har fundet gaveodds på kampen

Kamp: Arsenal – Tottenham
Spilforslag: Over 1,5 mål 
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

Obs: Dette odds er et kampagnetilbud fra ComeOn. Det kan benyttes af alle spillere med en ComeOn-konto. Følg blot et af vores links til ComeOn, og du kan spille på odds boostet på over 1,5 mål i Arsenal – Tottenham.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

Lørdag eftermiddag er det tid til North London Derby, når Arsenal tager imod ærkerivalerne fra Tottenham på Emirates Stadium. Det er en kamp imellem to klubber, der virkelig hader hinanden, og det kan næsten kun blive underholdende. Der er nærmest garanti for mål, når de to hold her møder hinanden, og vi spiller på over 1,5 mål til odds 2,00 hos ComeOn. 

Arsenal har været den helt store overraskelse i Premier League i år. Mikel Artetas tropper ligger i øjeblikket på førstepladsen i ligaen, og de har set fantastiske ud. Offensiven kører på skinner med 17 scorede mål i syv kampe, og Arteta har ydermere endelig formået at få stabiliseret defensiven. Den brasilianske duo, Gabriel Jesus og Gabriel Martinelli, har virkelig fundet hinanden i offensiven, og med støtte fra Martin Ødegaard og Bakayo Saka fra midtbanen, er Arsenal blevet dødsensfarlige.

Tingene ser også rigtig fornuftige ud for Tottenham. Antonio Conte har ligeledes formået at hæve sit holds niveau henover sommeren, og Spurs ligger på tredjepladsen i Premier League i øjeblikket. Tottenham er blot ét point efter ærkerivalerne på førstepladsen, og de kan dermed overhale Arsenal i tabellen med en sejr denne lørdag. Selvom spillet ikke har været helt ligeså overbevisende som hos Arsenal, så formår Spurs bare at hente point. De er kyniske og dygtige i begge ender af banen, og Conte ved, hvad det kræver at få succes i Premier League.

Alt statistik taler for mange mål i denne kamp. Der har været over 2,5 mål i Arsenals syv seneste Premier League-kampe på hjemmebane, hvor Arsenal har scoret mindst to mål selv i seks af dem. Derudover har der været over 2,5 mål i de sidste tre kampe mellem Arsenal og Spurs, imens Arsenal har scoret mindst to mål i fem af deres seneste seks hjemmekampe imod Tottenham. Hvis man ser nærmere på spillet her, hvor linjen er på 1,5 mål og ikke 2,5 mål, så har der kun været fem kampe med under 1,5 mål mellem Arsenal og Tottenham siden år 2000. I alt har de mødt hinanden 53 gange siden da.

Vi udnytter altså dette gaveodds fra ComeOn og vores Arsenal – Tottenham spilforslag er over 1,5 mål til odds 2,00. Dette fremragende odds boost kan benyttes af alle danske spillere med en ComeOn-konto.

Har du ikke allerede en ComeOn-konto, kan du oprette en før kampstart og ydermere få 100 % op til 1.000 kroner i velkomstbonus.

Bemærk, at da dette er et kampagnetilbud, kan du maksimalt spille 100 kroner til det forhøjede odds. Det er heller ikke muligt at kombinere det forhøjede odds på Arsenal – Tottenham med andre væddemål. Alligevel er det dog værd at tage med, da gevinsten udbetales uden omsætningskrav, og du dermed kan score 100 kroner næsten gratis og med lav risiko.

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top