The perfect guide to the casino

Portugal – Spanien spilforslag: Mål venter i iberisk derby

Kamp: Portugal – Spanien
Spilforslag: Begge hold scorer
Odds: 1,87
Bookmaker: Betfair

Det er et vaskeægte lokalderby, når Portugal på hjemmebane tager imod Spanien tirsdag aften. Det er samtidig en direkte kamp om førstepladsen i deres Nations League-gruppe. Portugal fører i øjeblikket gruppen med ti point, imens Spanien har otte point. Hjemmeholdet kan derfor leve med uafgjort, imens Spanien skal sejre for at gå videre til Final Four.

Portugal har haft en rigtig fin Nations League-turnering. I sidste uge smadrede de Tjekkiet med 4-0 på udebane, og nu er de altså meget tæt på at vinde gruppen. Og det kan de så gøre foran deres ærkerivaler fra Spanien, hvilket blot vil gøre det hele endnu mere tilfredsstillende. Portugal har da også et fremragende hold, og især offensivt er de stærke. Deres spillere leverer ugentligt på højeste niveau i nogle af Europas største klubber, og det er endda et ungt og sultent hold.

Hos Spanien ser det ikke helt så positivt ud. Spanierne tabte i sidste uge til Schweiz på hjemmebane, og de er under pres nu. Spanien skal som sagt vinde for at snuppe gruppesejren, og de bør være ivrige for at slutte godt af. Det vil være stærkt utilfredsstillende for Spanien at slutte bag lillebroren fra Portugal. Selvom Spanien tabte til Schweiz, har de naturligvis stadig et fremragende hold. Der er masser af offensiv fire power i truppen, og vi forventer bestemt, at Spanien kommer frem til chancer.

Spil på kampen hos Betfair >>

OVERSIGT

Scroll to Top