The perfect guide to the casino

Spanien – Schweiz spilforslag: Målrig kamp venter

Kamp: Spanien – Schweiz
Spilforslag: Over 2,5 mål
Odds: 1,95
Bookmaker: Mr Green

Følg spilforslaget hos Mr Green her >>

 Det er top imod bund i Nations League gruppe 2, når Spanien tager imod Schweiz. Hjemmeholdet fører gruppen, og er pisket til sejr for at holde ærkerivalerne fra Portugal bag sig, imens gæsterne ligger sidst. Schweiz er ligeledes under pres, da de skal have point for at holde sig i kampen om at undgå nedrykning.

Vi forventer en målrig kamp her. Spanien har en af Europas farligste offensiver med den ene klassespiller efter den anden. Og i denne kamp vil de formentlig give lidt slip og teste nye ting ud forud for VM. Det samme regner vi med, at Schweiz vil gøre, og det kan give en underholdende og løssluppen fodboldkamp, hvor begge hold giver den gas.

Spanien har produceret masser af chancer i deres seneste par kampe, og de bør også komme på tavlen med et par kasser i denne her.

Gæsterne har heller ikke noget dårligt hold. Schweizerne har ganske vist ikke klaret sig så godt i denne Nations League-turnering, men de er typisk et rigtig stærkt hold. De er velorganiserede og dygtige på dødbolde, og det er svært at se dem ikke true spaniernes mål i denne kamp.

Husk på, at du ved Nations League kan få et risikofrit spil på Danmark – Frankrig som ny spiller hos Mr Green. Du skal blot oprette en konto, og så får du dit indskud tilbage, hvis dit første væddemål er et betbuilder spil på landskampen, som ikke går hjem. På den måde kan du spille helt uden risiko for at tabe dine egne penge, og du kan endda vinde stort, hvis du kombinerer de rigtige spil på Danmark – Frankrig.

Følg spilforslaget hos Mr Green her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top