The perfect guide to the casino

Danmark – Frankrig spilforslag: Højt odds uden risiko

Kamp: Danmark – Frankrig
Spilforslag: Begge hold scorer & Christian Eriksen scorer
Odds: 5,25
Bookmaker: Mr Green

Følg spilforslaget hos Mr Green her >>

Dette Danmark – Frankrig spilforslag er en såkaldt betbuilder. Dagens spilforslag er en betbuilder, da bookmakeren Mr Green forsikrer alle betbuilder-spil på Danmark-Frankrig sat af nye spillere med op til 500 kroner. På den måde kan vi altså spille helt risikofrit, da Mr Green giver os vores indskud tilbage, hvis spillet ikke går hjem.

Vi forventer en målrig kamp mellem to gode mandskaber. Danmark er altid farlige på hjemmebane, og vi viste imod Kroatien, at vi ved, hvor målet står. Der er mange farlige danske offensive spillere, og de kender hinanden godt. VM er lige rundt om hjørnet, og Kasper Hjulmands tropper ved præcis, hvad de skal gøre for at få succes.

Franskmændene er også fantastiske rent offensivt. De slog senest Østrig med 3-0, og især Kylian Mbappe og Olivier Giroud er i storform for tiden. De to angribere er dødsens farlige, og Danmark vil få svært ved at holde dem fra fadet. At begge hold kommer på måltavlen er et rigtig godt spil.

Det kombinerer vi med, at Christian Eriksen scorer. Manchester United-spilleren er tilbage i topform, og imod Kroatien lavede han et drømmemål. Eriksen  er Danmarks suverænt dygtigste spiller, og han er ydermere vores farligste kort rent offensivt. Han har et fremragende spark fra distancen, og han sparker derudover også alle Danmarks dødbolde. Som frisparkstager og straffesparksskytte har han endnu større chancer for at komme på tavlen.

Alt i alt er odds 5,25 på dette spil rigtig flot betalt. Og vi tillader os at gå efter et højt odds, når nu Mr Green forsikrer vores indskud imod tab. Med den slags kampagner er det altid dumt at spille sikkert, da man skal gå efter upsiden.

Du kan læse regler og vilkår for Mr Green kampagnen på Danmark – Frankrig her.

OVERSIGT

Scroll to Top