The perfect guide to the casino

Kroatien – Danmark spilforslag: Find gaveodds fra ComeOn her

Kamp: Kroatien – Danmark
Spilforslag: Over 0,5 mål
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

Spil på over 0,5 mål hos ComeOn her >>

Bemærk: Dette er et kampagnetilbud fra ComeOn. Alle spillere – nye og eksisterende – kan spille på over 0,5 mål til det forhøjede odds 2. 

Det er tid til den sidste omgang landskampe inden VM-slutrunden. Kasper Hjulmands tropper gæster VM-finalisterne fra 2018, og der er lagt op til et brag af en kamp. Kroatien er et fantastisk fodboldhold, men Danmark vil jagte revanche efter nederlaget i Parken i juni. Kampen her stinker af mål, og odds 2,0 hos ComeOn er en decideret gave.

Kroatien har blot spillet 0-0 to gange siden, at de var i VM-finalen i 2018 imod Frankrig. Siden da har de spillet i alt 45 landskampe, så det er meget sjældent, der ikke scores i deres kampe. Når man ser på Kroatiens trup, er det da også let at forstå, hvorfor. Kroaterne er skræmmende stærke oppe foran, imens deres defensiv er til at tale med. Dette er en fantastisk kombination, når det kommer til spil på mål som dette.

Målmand Dominik Livakovic står for eksempel stadig for Dinamo Zagreb. Offensivt har de til gengæld folk som Perisic, Kramaric, Modric, Kovacic, Vlasic og Majer, der alle spiller på på højeste niveau.

Danmark er også et hold, der altid er garant for mål. Vi har spillet 30 kampe i træk med mindst ét mål i hver. Vores sidste 0-0 var i september 2020 imod England i Nations League. Og Danmark har også en fantastisk offensiv med kvalitet og gåpåmod på samtlige pladser.

At dette derudover nok vil blive håndteret lidt som en træningskamp forud for VM-slutrunden, gør kun dette spil endnu bedre. Det betyder, at trænerne vil prøve nye ting og gå mindre op i resultatet. Det er vigtigere at få testet spillerne end at få et særligt resultat eller holde nullet. Det er meget positivt.

Alt i alt virker det som en næsten sikker ting, at der skulle komme mål i denne kamp. Intet er naturligvis sikkert, men denne her kamp stinker simpelthen af mål, og odds 2,00 er et decideret gaveodds.

Bemærk, du kan maksimalt spille 100 kroner til det forhøjede odds. 

Få odds 2,00 på over 0,5 mål i kampen her >>

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top