The perfect guide to the casino

Viborg – Brøndby spilforslag: Overraskelsen lurer i domkirkebyen

Det var ikke uventet, at denne kamp ville blive top imod bund, da kampprogrammet kom ud i sommers. Det er dog meget uventet, at Viborg er topholdet, og Brøndby er bundholdet.

Hjemmeholdet har været denne sæsons store overraskelse i Superligaen. De ligger i øjeblikket på tredjepladsen i ligaen, og de havde endda en flot kampagne i Conference League.

Brøndby startede sæsonen katastrofalt, men de har spillet sig op på det seneste. De nye spillere har hævet niveauet på banen, og de seneste to kampe har været rigtig gode. Selvom det kun blev til 2-2 imod Randers i sidste uge, spillede Brøndby en god kamp og skabte masser af chancer.

Brøndby har vundet to af deres seneste tre indbyrdes kampe imod Viborg.

Brøndby er et bedre hold på papiret. De er begyndt at skabe flere chancer, og de nye spillere præsterer alle på et højt niveau. Wass er en af de bedste midtbanespillere i ligaen, Omoijuanfo har scoret to kampe i træk, og Vallys lavede mål og assist imod Randers.

Gæsterne er ikke favoritter hos bookmakerne, men det er her værdien ligger. Vi anbefaler et spil på Brøndby draw no bet, hvor indskuddet kommer tilbage i tilfælde af uafgjort til odds 2,25 hos Betfair.

OVERSIGT

Scroll to Top