The perfect guide to the casino

Wolverhampton – Manchester City spilforslag: Se vores konge odds

Kamp: Wolverhampton – Manchester City
Spilforslag: Manchester City-sejr
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

Bemærk: Her er tale om et kampagnetilbud fra ComeOn. Tilbuddet kan benyttes af alle spillere med en ComeOn-konto – nye og eksisterende. Du skal blot benytte linket her i artiklen. 

Spil på City-sejr til odds 2 her

Lørdag er der igen Premier League, når Wolverhampton hjemme tager imod mægtige Manchester City. Pep Guardiolas tropper har tromlet alt modstand over i denne sæson, og de ligger i øjeblikket på andenpladsen i Premier League. Wolverhampton derimod ligger i den tunge ende med blot en enkelt sejr indtil videre.

Wolverhampton er i en sørgelig tilstand for tiden. De har blot vundet en af deres seks kampe i denne sæson, og de kommer til at få en svær sæson. Wolves har netop hentet Diego Costa ind som forstærkning, men den gamle spanier er næppe i kampform, og det er utænkeligt, at han kommer til at spille en rolle i denne kamp.

Hos Manchester City ser det anderledes godt ud. Nyindkøbte Erling Haaland er godt i gang med at skille Premier League ad. Den norske angriber er fuldstændig flyvende, og han virker ustoppelig for tiden. Han bomber mål ind, og han er allerede godt på i gang med at slå flere af Premier Leagues målrekorder.

At ComeOn tilbyder alle spillere odds 2 på en Man City-sejr her er en regulær gave. Du kan ganske vist kun spille 100 kroner til det forhøjede odds, men det er også penge, der meget vel kan ryge lige ned i lommen.

Alle med en ComeOn-konto kan udnytte tilbuddet. Uanset om du opretter din konto i dag eller har en allerede. Du skal blot følge et link fra denne artikel, og så bliver du taget direkte til, hvor du kan spille på City-sejr til odds 2,00.

Hvis du ikke allerede har en ComeOn-konto, få du selvfølgelig også bookmakerens normale velkomstbonus.

Spil på City-sejr til odds 2 her

 

OVERSIGT

Scroll to Top