The perfect guide to the casino

FC Midtjylland – Lazio spilforslag: Svær kamp venter på Heden

Kamp: FC Midtjylland – Lazio
Spilforslag: Lazio-sejr
Odds: 1,85
Bookmaker: Betfair Sportsbook

Det er tid til årets største kamp på MCH Arena, når den italienske storklub SS Lazio gæster FC Midtjylland i Europa League-gruppespillet. Italienerne fører gruppen efter, at de i første spillerunde slog Feyenoord, imens FC Midtjylland endnu har deres første point til gode.

Midtjyderne tabte til Sturm Graz på udebane i sidste runde, så de er under pres. Desværre for ulvene ser tingene ikke alt for gode ud for tiden. De har endnu ikke vundet på hjemmebane i Superligaen, og de ligger i den tunge ende af tabellen. I alt er det blot blevet til to Superliga-sejre i år, og det er langt fra tilfredsstillende hos den ambitiøse klub. Cheftræner Albert Capellas fik en fin start med en sejr i Brøndby, men det er hurtigt blevet hverdag igen, og midtjyderne har stadig svært ved at få point.

Der er ellers masser af kvalitet på Midtjylland-holdet, men de har svært ved at score mål. Det er kun blevet til tre mål i deres seneste fem Superliga-kampe, og de har tabt fire hjemmekampe i træk.

Hos Lazio ser tingene straks bedre ud. Cheftræner Maurizio Sarri har taget hele truppen med til Danmark, og der er altså ingen planer om at spare spillere. Lazio har endnu ikke tabt på udebane i denne sæson, og de spillede en rigtig god kamp imod Feyenoord i sidste uge. Her blev det til en 4-2-sejr i Rotterdam. Italienerne har et stærkt hold med masser af fysisk kraft og kvalitet. De er vant til at spille i et højt tempo, og selvtilliden er på plads.

Vi forventer, at Lazio løber med sejren i Herning. De er bedre på papiret, og de bør være topmotiverede efter sidste uges sejr. Odds 1,85 på en udesejr er flot betalt.

OVERSIGT

Scroll to Top